Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A leltározasnal problema. Mit...

A leltározasnal problema. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 arut eladtam es nemkönyveltem. A fönököm még nem tud rola. Mitegyek ha megtudja hogy nincs az aru? Mondjam azt hogy elloptak? Vagy töröljem a leltàrbol, de ez lopasnak szamit, es lopni nem akarok. De penzre volt szuksegem.
2012. febr. 6. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:

ez nem leltározási probléma, ez szimpla lopás...

jobb Neked, hogy kirúg és esetleg még fel is jelent? Ha azt mondod, hogy ellopták, feljelentést tesz a rendőrségen, ott pedig ki fog derülni, hogy nem is lopták el, hanem Te adtad el. Ha törlöd a leltárból és kiderül, ugyancsak lopás miatt kell felelned. Nincs már jó megoldás, korábban kellett volna másképp cselekedned, okosabban, inkább pénzt kérni barátoktól, ismerősöktől vagy másodállást vállalni, de nem lopni. Most már bármit csinálsz, bebukod.

2012. febr. 6. 17:25
 2/6 A kérdező kommentje:
es ha kifizetem a kárt amig nem jön rà, ez is lopas, ? En vagyok megbizva az uzletvezetéssel, de neha nincs egyetertes a fizetessel. Becsapni nemakarom, de nehez vele dolgozni
2012. febr. 6. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ez úgy szokott menni hogy ha valakinek kell egy kis plusz pénz valamire az szól a főnöknek és ha ő is jóváhagyja akkor vehet ki a kasszából egy bizonyos mennyiséget (néha csak kevesebbet mint amennyi kell). Ha meg az áruk közül kell valami akkor azt is meg lehet beszélni a főnökkel hogy kedvezményesebben megvehető a bolttól (beszerzési ár alatt). Amit te csináltál azért minimum egy nagy fenékberúgás járna, de talán több is. Igen, az a minimum hogy visszarakod a kasszába a pénzt és szépen úgy teszel mintha mi sem történt volna!
2012. febr. 6. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:
az en fönököm zsugori es gyanakvo. Kersz pènzt, akkor nyald a talpat.
2012. febr. 6. 19:10
 5/6 anonim válasza:

Akkor mondjál fel.Ha kiderül,hogy loptál tőle,mégjobban nyeregbe fogja érezni magát.Szerintem minél előbb rakd vissza a pénzt,és akkor nem lesz gáz.Legközelebb meg kérj inkább kölcsönt valakitől,még mindig becsületesebb mint a lopás.Én nem akarok pálcát törni a fejed felett,tudom milyen nehéz napokat élünk,de hidd el mindig mi húzzuk a rövidebbet.Sajnos előbb kell gondolkodni,mint cselekedni.Legközelebb ne tedd ezt,kérj kölcsönt.

Sok sikert a továbbiakban...

2012. febr. 21. 00:00
 6/6 A kérdező kommentje:
na vegre egy igazi valasz.
2012. febr. 21. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!