Saját virágbolt?

Figyelt kérdés
Minden álmom egy saját virágbolt, viszont nincs semmi végzettségem hozzá. Tavaly nyáron elkezdtem járni egy virágkötő tanfolyamra de sajnos nem volt elég jó mert a végén már mindenről szólt, csak virágkötésről nem. A kérdés hogy egy virágbolt megnyitásához szükséges lenne nekem is virágkötő végzettséggel rendelkeznem? Vagy ha esetleg tudtok interneten olyan oldalt ahol írnak ilyenekről légyszíves elküldenétek?

2012. jan. 27. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy virágboltot nagyon nehéz bejáratni. Csak akkor kezdj bele, ha van egy jó virágkötőd! Bérelsz belvárosi üzlethelyiséget, s van kb. 3-4 millió ft-od.
2012. jan. 27. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Elöttem szoló nem írta rosszul.

A virágbolthoz nem kell végzetséged hogy legyen ha laklamzottad lesz, és neki van végzettsége. ha te akarsz benne dolgozni akkor bizony kell egy hivatalos végzettség.

A virág kötészet egy elég nehéz munka. Itt dolgoznod kell heti 7 napot és ha sok a megrendelés éjjel-nappal. majdnem hogy szabadidö nagyon kevés. Manapság ebben is nehéz mert az emberek ezen csökkentik a kiadáikat, túrórudit inkább vesznek mint virágot.

A másik, hogy alkalmazkodnod kell a vevökörödhöz. ha a faluban csinálod, akkor az olcsó legyen de jó nagy csokor a megfelelö. városban pedig változó, de szeretik a modernebb dolgokat de persze olcsó legyen.

pl lehet egy január tök pangó hogy napokig rád sem nyitják az ajtót, és egy október olyan zsúfolt hogy haza sem tudsz menni.

2012. jan. 27. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Biztos, hogy nem írtam rosszul, mert virágboltunk van!
2012. jan. 27. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!