Kezdő kozmetikusként mire számíthatok?
Nyáron fejeztem be a kozmetikus iskolát.Eddig édesapám cégénél dolgoztam,de szeretnék saját vállalkozóként kozmetikusként dolgozni.
Szeretek a magam főnöke lenni,nem akarok mások beosztottja lenni.A kérdésem,hogy a piacon vendégkört hogy lehet szerezni vagy hogy tudnék elhelyezkedni?
A szakmában szeretnék a legjobb lenni,továbbképzésekre is járni,valamint sminkes végzettségem is van.
Minden álmom,vágyam ez.
Van egy ismerősöm aki kozmetikusnak tanult. Az ő apja is vállalkozó, akár csak a tied. Az apja megfinanszírozta neki hogy legyen saját vállalkozása, van hozzá honlap, facebookon hirdeti magát.
Úgy hallottam jól megy neki, állítólag szilveszterkor késő estig dolgozott.
Vendégkör elsősorban az ismerősökből fog állni. Később lesznek új vendégek ha szépen és jó áron dolgozol mert mindenki jót szeretne olcsón és ha van ilyen akkor az elterjed.
Tanulgass egy kis marketinget.
A vállalkozás fenntartása nehéz dolog mert csomó költséged lesz mikor még nem is dolgoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!