Ismertek valami falut ahol olcsó a telek meg a vájogház?
Figyelt kérdés
Ilyen kellene nekem. Megveszem olcsón, beköltözik a cégem, felmegy az ingatlan ára. Bombaüzlet.2012. jan. 9. 23:41
1/18 anonim 

válasza:

Egész kelet MO ilyen, csak körül kell nézni.
2/18 A kérdező kommentje:
Jól van, de pont arra járok keveset, és inetnetem is csak 3 hete van...
2012. jan. 10. 00:30
3/18 anonim 

válasza:

Bármelyik alföldi, vagy É-kelet MO-i faluba bemész és a fél falu sírva fog könyörögni hogy vedd meg a házát, főleg a fiatalabbak.
4/18 A kérdező kommentje:
Úgy értem be akarom vonni a helyi önkornmányzatot is...
2012. jan. 10. 00:59
5/18 anonim 

válasza:

Mihez kell neked az önkormányzat? És attól, hogy beköltözöl egy vállalkozással az ingatlanba, miért megy fel az ára és miért lesz bomba üzlet?
Szerintem ez az üzleti terv kicsit hibás...
6/18 A kérdező kommentje:
Mert 1-2 embernek mukát tudok adni, és a cégem egyből a TV hiradóba lesz ami a falunak is jó, mert ráirányítja a figyelmet..
2012. jan. 10. 01:23
7/18 anonim 

válasza:

Mert miért lesz egyből a TV híradóban? Cannabis ültetvényt fogsz közmunkásokkal létrehozni?
8/18 A kérdező kommentje:
Nem, műanyag hegesztőszálat gyértok, amit a Németek is átvesznek, extrudáló gép kell hozzá, meg továbbító sor... Bárki tudja 20 óra után, kezelni a gépsort, mondjam tovgább??
2012. jan. 10. 01:37
9/18 anonim 

válasza:

Szerintem jól nézd meg hogy hová viszed a vállalkozást, mert ha a brazilok meglátják hogy valami értéked van akkor 3mp alatt visznek el mindent.
10/18 A kérdező kommentje:
Hm..Például egyfajta műanyag hulladékot pont Braziliból veszek; amibe van foszfor, nekem nem kell megvennem adalékként, ráadásul volt egy brazi csajom...
2012. jan. 10. 01:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!