Magánszemélyként, hogyan tudnék áramot eladni egy cégnek vagy vállalkozásnak?
Figyelt kérdés
Van egy "telepem" egy volt Tsz. területén, ahova be van köttetve az áram. Ugyan itt, egy másik területet megvett egy vállalkozás, és felszereltek nekik egy almérőt az én villanyórám után, vagyis az ő villanyszámlájuk az enyémmel egybe fizetendő. Azt tudjuk hogy mennyit kellene fizetniük nekem, csak nekik valahogy valami számlaféle kellene azért hogy a cég el tudja számolni azt a kiadást. Én magánszemélyként milyen "számlát vagy egyéb dokumentumot tudnék kiállítani a számukra, hogy ők azt eltudják számolni?2011. dec. 30. 09:58
11/14 anonim válasza:
Az almérő lehet a cég nevén. Akkor az almérő által mért mennyiséget egyenesen a cégnek számlázzák, neked pedig a te villanyórád és az almérő közötti különbözetet.
Nekünk vízzel van így.
12/14 anonim válasza:
15,54-nek megy a zöld kezecske!
Nem véletlen, hogy almérőt helyeztek el, majd a leolvasónak kell szólni, hogy ne felejtse el azt az órát is leolvasni! A fogyasztást ez esetben a szolgáltató kétfelé bontja a leolvasások alapján, neked ezzel semmi külön teendőd nem lesz!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor ezt megtudakolom az EMASZ-nál mert ott nekem ezt nem mondták! Köszönöm az információkat!
2011. dec. 31. 14:57
14/14 anonim válasza:
Hogy sikerült megoldani, érdekelne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!