Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vannak itt olyan csajok,...

Vannak itt olyan csajok, akiknek elegük lett a pasikeresésböl, rossz kapcsolatokbók, k. öcsög emberekböl és fogták magukat és prostinak álltak titokban külföldön?

Figyelt kérdés
Csak mert én ismerek egy ilyen nöt,nem látszik rajta,nagyon kedves,megvan mindene,ajándékokat kap pasiktól,meg sok pénzt és boldog egyedül.Szerintetek milyen ötlet?Ha se pasi,se munkalehetöség itthon,nem jó ötlet??
2011. dec. 9. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy kicsit meg tudom érteni, mert én is kiábrándultam már a pasikból. Még nincsenek szerencsére munkakeresési gondjaim, mert tanulok, de azért rögtön prostinak állni kicsit durva. De mondom, el tudom képzelni a helyzetet, bár én nem bírnék k.rva lenni. Mondom most, mikor még nincsenek gondjaim.
2011. dec. 9. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
*anyagi gondjaim
2011. dec. 9. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

pont ez a leggyakoribb ok, hogy kimennek prostinak, vagy ilyesminek a lányok.

én táncoltam anno kint, az összes táncoscsaj vagy elvált volt, vagy nincs senkije, vagy nagyot csalódott, vagy a pasija vitte ebbe bele, vagy egyszerűen kisebbségi származású.

és csak egy ideig titkolja mind, utána mindegyik felvállalja, mert már úgy is mindegy alapon.

itthon nagyon nehezen kezdenek új életet.

én 2,5 éve jöttem haza, normális kapcsolatom van, de 2,5 éve alkalmi munkákból élek, meg minimálbérből, meg segélyből.

2011. dec. 12. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
még annyit hozzá tennék, arról akiről írtál, ne hidd hogy boldog, az csak a látszat.
2011. dec. 12. 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:
lehet nem boldog, de jobb sok pénzzel, mint segélyen, nem?? :) nem hiányzik a jólét? ha már ugyis egyedül van az ember, legalább pénze legyen, nem??
2011. dec. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!