Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Nyitnátok erotikus masszázs...

Selymesnyuszi kérdése:

Nyitnátok erotikus masszázs szalont?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vidéken nyitnék erotikus masszázs szalont.valaki tudna nekem tippeket adni,hogy hogyan iduljak neki,a kezdő vendégkört hogyan szedhetem össze.Én nem csinálnám csak lányokat alkalmaznék.nagyon jó lenne ha valaki tudna segiteni.Köszönöm

2011. dec. 8. 13:28
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
azt elfelejtettem írni, hogy én egy befutott helyre mentem, de új hirdetőknek mindig több vendég van:)
2012. jan. 12. 20:21
 22/24 anonim ***** válasza:

ha sikerül olyan helyen megjeleníteni a vállalkozásodat amit sokan látnak, keresnek, akkor sima ügy

ird be a gugliba a szót amire rá akarsz keresni pl hogy masszazs masszazsinfo (ekezetek nelkul) , erotikus masszazs és szerintem találsz ötleteket

2012. márc. 15. 15:28
 23/24 anonim ***** válasza:

szerintem hülyeség összekeverni ezt a prosstitucióval. az igaz, hogy hölgyek nem cak a hátát messzírozzák a kuncsaftnak, hanem a tábornok urat is ellátják a kezükkel, de ennél több ott nem történik.

aki ezt tiltani akarja az a nyári strandokon a hölgyek bikinijét is be kellene tiltassák, mert az mégis felhaborito hogy tisztes apukák háta szénné ég mert nem mernek a hátukra fordulni olyan jó testű lányok hölgyek láttán, aki e masszazs szalonokban készsggel kimasszírozzák a görcsös állapotokat.

2012. márc. 15. 15:35
 24/24 A kérdező kommentje:
Komoly vagy utolsó hozzá szóló tetszik a dumád :DDe lemondtam róla már...sajna nem mertem belevágni
2012. márc. 15. 22:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!