Nyitnátok erotikus masszázs szalont?
Sziasztok!
Vidéken nyitnék erotikus masszázs szalont.valaki tudna nekem tippeket adni,hogy hogyan iduljak neki,a kezdő vendégkört hogyan szedhetem össze.Én nem csinálnám csak lányokat alkalmaznék.nagyon jó lenne ha valaki tudna segiteni.Köszönöm
ha sikerül olyan helyen megjeleníteni a vállalkozásodat amit sokan látnak, keresnek, akkor sima ügy
ird be a gugliba a szót amire rá akarsz keresni pl hogy masszazs masszazsinfo (ekezetek nelkul) , erotikus masszazs és szerintem találsz ötleteket
szerintem hülyeség összekeverni ezt a prosstitucióval. az igaz, hogy hölgyek nem cak a hátát messzírozzák a kuncsaftnak, hanem a tábornok urat is ellátják a kezükkel, de ennél több ott nem történik.
aki ezt tiltani akarja az a nyári strandokon a hölgyek bikinijét is be kellene tiltassák, mert az mégis felhaborito hogy tisztes apukák háta szénné ég mert nem mernek a hátukra fordulni olyan jó testű lányok hölgyek láttán, aki e masszazs szalonokban készsggel kimasszírozzák a görcsös állapotokat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!