Esetleg van közületek, aki ezzel foglalkozik - foglalkozott?
Előítéletesek ne írjanak, csak az, akinek volt már köze a céghez!
2009. máj. 13. 12:34
1/4 anonim válasza:
Nagyon jó a mikroalga én le se tudom írni mennyire örülök neki. Nekem nagyon lassan hatot, pontosabban egy év múltán lettem teljesen egészséges. Amikor elkezdtem szedni a mikroalgát megszenvedtem vele rendesen mert még az összes gyerekkori betegségem is előjött, de mégérte. Mára már elmúlt a depresszióm a derékfájásom, remekül alszom, szuper a vérnyomásom, már nem gombás a kezem tavasszal és ősszel, nincs fogíny vérzésem, lefogytam 10 kg-ot, és nem kínoz a savam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a mikroalgákat. Sajnos minden jóban van valami rossz, mert az én szponzorom viszont egy hatalmas BUNKÓ ezért nem dolgozom a Wellstarban.
2009. máj. 13. 19:58
2/4 anonim válasza:
Nos csatlakoznék az előttem szólóhoz a termékek tényleg kiválóak, nálunk a mami aki először elkezdte enni és hát mondanom sem kell hogy olyan beteg volt mint a kutya, menni alig bírt olyan ízületes volt. február óta issza az algát és szuperül van megfiatalodott,megy mindenhova, guggolgat, és szuperul van(67éves)
Ami a céget illeti, szerintem nagyon jó, korrektek a kifizetései, pontosak, és utánkövethető. Az hogy a szponzora bunkó volt valakinek az nem a cég hibája. Én nagyon jó jutalékokat kapok és teljesen meg vagyok elégedve a céggel is.
Ha érdekel bővebben, írj a következő e-mail címre: neoyasha@freemail.hu :)
2010. jún. 3. 10:38
3/4 anonim válasza:
Nemrég kezdtem el kereskedni a mikroalgákkal. Csupa jót tudok róla mondani, természetesen fogyasztója is vagyok. Ha érdekel a dolog akkor esetleg rendelhetsz tőlem is, vagy dolgozhatsz alattam mint ügynök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!