Mi legyen a Vállalkozásommal? Mibe kezdjek bele? Legyetek szívesek segíteni nekem van most egy kis fuvarozási cégem de mivel, hogy csődben vagyok a munkahiány miatt
Próbáltál már leszerződni egy céghez állandó fuvaros munkára megbízási szerződéssel? Létezik sleppes, gyűjtős, és gerincvonalas járattal is ilyen meló.
Én a helyedben valóban ahogy az előző is írta szüneteltetném a vállalkozói tevékenységet addig amíg nincs rendelés. Mondjuk azt nem írtad, hogy merre laksz, de én Budapesten találtam néhány állandó megbízásos kisáruszállító munkát. Ezek a fajta munkák biztos, hogy nem a legjövedelmezőbbek, de arra mindenképpen jó, hogy amíg felépítesz egy saját megrendelői kört, addíg túlélhetsz vele. Némelyiket céges autóval hirdetik, de lehet saját verdával is nyomni. Mivel linkelni nem tudok ide, így elküldtem a melókat privátban.
előző vagyok.
Rendelkezik a céged valamilyen kiegészítő tevékenységi körrel?
nincs kiterjedés! csak magán fuvarozói vállalkozás simán
köszönöm az eddigi válaszokat sokat segítettetek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!