Egy biztosítónál függő közvetítő voltam, ezalatt kötöttem szerződéseket, és ezért támogatásban is részesültem. Már nem akarok ott dolgozni, viszont így vissza kell fizessem a megállapodás szerint a támogatást. Mit tegyek? Köszönöm a segítséget!
Figyelt kérdés
3 hónapig dolgoztam, vittem is kb.600 ezer értékű szerződést a céghez, és most kb. 400at kérnek vissza.Én nem akartam üzletkötő lenni, egész más állásra jelentkeztem! Nem kaptam megfelelő segítséget sem (címlista, oktatás, stb). Nem csak az én hibám, hogy nem tudtam több szerződést hozni.Munkanélküliként viszont nem fogok tudni fizetni!2011. okt. 21. 02:22
1/2 anonim válasza:
Sajnos ez annak függvénye, hogy milyen szerződést írtál alá.
Látatlanban:
Ne lépj ki, mondd azt, hogy továbbra is nekik dolgozol, addig nem fogják visszakövetelni azt a pénzt.
Ha nem nagy cég, hanem kis alkuszcég, azokat nyugodtan küld el Hondurasra. Nincs erejük hozzá, hogy kipereljék belőled.
2/2 anonim válasza:
Ez attól függ melyik cégnél vagy! Érdemes ezeket előre megkérdezni, elolvasni lefixálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!