Meglévő, számla nélküli árukészlettel hogyan számoljak el a vállalkozásomban/el kell e?
Most igazából arról van szó,hogy a "könyvelőm" nem intézte el a héten az E.V. papíromat,de Én már holnap mennék áruért,viszont így nem tudok vállalkozás nevére számlát kérni...Mit csináljak? Vagy ne kérjek számlát ez nem lesz gond? Az is eszembe jutott,hogy akit viszek magammal segítőt annak a nevére mint magánszemélynek kérünk számlát (persze ha nagyker ad magánszemélynek számlát????) és akkor ha meglesz az E.V-im,akkor "átveszem" Tőle ad.vételivel...Ez jó ötlet?
Egyébként megjegyzem,a nagykerben nem lesz gond ha nincs Nálam E.V igazoló lap vagy bélyegző,mert külön megkérdeztem mit kell vinnem és azt írták semmit.
Egyébként használt ruháról van szó kérlek segítsetek!
Az Egyéni Vállalkozói Igazolványt 1 nap alatt ki lehet váltani, bélyegzőt kb. 1 óra alatt készítenek...
Nem muszáj hétfőn menned vásárolni, menj KEDDEN, amikor megvan hozzá minden!
Magánszemélyt a nagyker nem szolgál ki, magánszemélynek nem tudnak nagyker áron eladni!!!...
Ha a nagykerben vásárolsz, a SZÁMLÁRA mit fognak írni?!
Be kell majd diktálnod az Egyéni Vállalkozói számodat, telephely címét, stb...
Komolyan!?:) Édes vagy,köszönöm a megnyugtató segítséget!:) Fellapoztam az összes számlával kapcsolatos kérdést itt,és ezt találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
Itt azt írják,hogy az adószámnak csak a kiállító felől kell rajta lennie,Nekem csak név és székhely/lakcím!:) Úgyhogy akkor ezt igaznak könyvelem!:)
Nagyon köszönöm!
Egyébként ha valami hétfőre van megbeszélve,azt nem kellemes átteni...kedves első,de azért köszi Neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!