Webprogramozás magánvállalkozóként?
Magánvállalkozó webprogramozó, megéri?
Lassan elvégzem a sulit, és a jövőn gondolkodok, hogy valami céget alapítsak (sajnos úgy tudom, kell tőke hozzá rendesen) vagy más megoldás után folyamodjak. Ha én, mint magánvállalkozó dolgozom weboldalak készítésén üzletszerűen hivatalos oldallal, az teljesen legális? Mit gondoltok, ez egy járható út lenne? Ennek mik a költségei? Hallottam olyat hogy csak a bevételbő kell adózni, és nincsenek költségei, de mások meg megint mást mondanak, és szerintük van fix költsége. Mi az igazság? Jobban megérné egy céget alapítani (megfelelő tőkével) vagy érdemes magánvállalkozni? Minden érdekelne ezekkel kapcsolatban, vélemények, tapasztalatok, ez utóbbiaknak külön örülnék!
Angolt tanuld meg mellette ha esetlen nem lenne.
Programozáson nem tudom mit értesz mert nekem is van egy programozói papírom de kb a html-nél tovább nem léptünk. Ha tudsz php-t írni akkor találsz neten is munkát, 1-2 külföldi portálon. Egyedi egyszeri de 250+$-t simán kapsz alkalmanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!