Feketelistásoknak előfizetés?
SZerintetek ha nyitnák egy "vállalkozást" ahol az lenne a főprofil hogy fektelistásoknak intéznék mobiltelefon előfizetéseket szerintetek menő lenne?
Tehát a szolgáltató neked nem ad mert listás vagy, de én mondjuk kaukcióért vagy pl havi 1 ezresért megveszem neked az előfizetést.
Szerintetek totál bukás vagy van benne valami?
Legálisan már nem él meg az ember. Azt tudom hogy nem értékesíthetném tovább. De inkább az a nagyobb kockázat hogyha maffiózók vennék igénybe a telefont,netet ami az én nevemen van.
Méghozzá mégnagyobb veszély hogy csinál 100 ezres számlát aztán ha nem fizet azt én buktam...
De valamiből meg kell élni, ebben a vállalkozásban legalább nincs konkurencia és ha normálisak lennének az ügyfelek még működhetne is. Persze amíg le nem bukok..
Te egy 'nem normális' ügyfélkörre akarsz építeni, és azt várod, hogy normális reakciói legyenek? :)
Bármelyik szolgáltató biztosít az általad jelzett ügyfelek részére szolgáltatást, ha megfelelő vagyoni biztosítékot adnak. A Vodafone esetén ez ha jól emlékszem 80e Ft. A Telenornál pedig az, hogy nincs rendezetlen tartozása.
Tehát nem igaz, hogy nincs konkurenciád, hiszen maguk a szolgáltatók is biztosítják ezt a lehetőséget...
Alapvetően illegális tevékenységre pedig nem célszerű vállalkozást berendezni, nem gondolod? :)
Szintúgy korlátozott az egy évben vásárolható céges előfizetések száma is. Tehát ha nincs külön megállapodásod a szolgáltatókkal, akkor ki tudsz talán szolgálni 10-20 ügyfelet és utána hosszú szünet. Ezt havi ezer forintjával számolva 10-20.000 Ft-os bevételt jelent számodra. Ebből kell a kockázatot vállalnod és megélned.
100 előfizető esetén - 1000 Ft-os plusz havi költségért - 100.000 Ft bevételed keletkezik. Ennyit pár nap alatt össze tud hozni számodra 1 előfizető. Tehát 1%-os fizetésképtelenség (akár nem akar, akár nem tud) esetén te már buktad az egész hónapra vonatkozó bevételed.
Javaslom, hogy gondolkozz, mielőtt hülyeséget vállalsz a nyakadra :) És készíts egy üzleti tervet. Mert ez a terved már két számból 'megbukott'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!