Lehetséges valahogy 50 millióból 2-300 milliót csinálni 5-6 év alatt?
Amúgy aki azt mondja hogy lehet tartósan 30-40% körüli hozamokat csinálni, annak van egy ajánlatom.
Nekem van most 4 millióm. Odaadom tíz évre, ez évi 35%-os hozammal 80 millió Ft lesz. Nekem ebből elég 50, de a többi azt csinálsz amit akarsz. De ha mégsem jön össze a dolog és elmegy a pénzem, akkor megöllek és feldarabollak. De ha úgyis olyan biztos vagy magadban, akkor ez úgysem fog bekövetkezni, te meg keresel rajta 30 milliót. Na?
03:32 - Azért 15/F létedre nagy a szád, de akkor is hülyeséget beszélsz. Majd ha tanultál kamatos kamat számítást, akkor térj vissza erre :D És akkor még inflációs korrekció nem is volt!
Én amondó vagyok, hogy nem lehetetlen ezt megcsinálni, igazából 5-6 év alatt ennél sokkal többet is ki lehet hozni, ha ügyes vagy és kellő tudással rendelkezel a befektetések területén. 50 millió szép összeg elkezdeni, szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!