Hogyan tudnám feladni ezt a csomagot?
Figyelt kérdés
Eladnék egy terméket, de nem szeretném, ha a címzett megtudná a valódi nevemet és címemet. (Nem illegális!)
Az online piacterekről ismert előre utalós módszer itt logikusan nem működik, szóval postán vagy futárral kellene elintézni.
Milyen módon adjam fel?
2011. júl. 10. 18:04
1/4 anonim válasza:
sehogy
minden ilyen irányú postai tranzakciónál kérik a neved
futárnál is a szállítólevélen rajta lesz
személyes átvétellel eladhatod, bár nem értem, mi olyan szörnyű abban, ha valaki megtudja a neved
2/4 anonim válasza:
Egyszerú dolog: nem írod rá a saját címed. Valami kamut írsz. Hátúlütője a dolognak: ha eltűnik, megsemmisül tudsz kerestetni, de nem kapsz kártérítést a hibás, nem valós cím miatt. A feladásnál nem kérnek személyit, lakcímkártyát.
3/4 anonim válasza:
második, ha nem utal előre a vevő és nem írja rá a valós címét, akkor vajon hogyan kapja meg a pénzt? ;)
4/4 anonim válasza:
Bakker, ezt benéztem. Csak a feladásra figyeltem.
Utólag okoskodom: más személlyel oldod meg, a pénz fogadását. Ilyenre már volt nálam is példa aukciós portálon. Az eladó helyett XY-nak kellett a számlájára utalnom. Persze a vásárolt cuccot megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!