Kocsmát szeretnék bérelni, mennyibe kerülne egy kezdő árukészlet?
Egy 25.000 lélekszámú kisvárosban lenne a kocsma. Bérleti díját ki tudnám fizetni, de nagyon kevés maradna árukészletre. Érdemes lehet így is belevágni? A kocsma aránylag megy, forgalom lenne, nem sokan, de mindig vannak páran.
Főleg aki ért hozzá, azok válaszát várom, de bárki segítségét köszönettel veszem.
Indulásnak minek nagy árukészlet?
Folyóbor: fehér kétféle, vörös egyféle
Sör egy hordó, Üveges sör kétféle
Üdítő: Cola. + vmi más + energia ital
Szóda: egy ballon
Kávé, pogácsa, szendvics
A beszállítód legyen olyan, ma szólok, holnap itt a cucc
Kezdésnek sztem ennyi elég, vevőkör alakítja, mi kell még.
De ahogy kivettem szavaidból, jelenleg is müxik a krimó, akkor szánj rá egy félórát, nézd meg a kínálatot, figyeld mi fogy, esetleg kérdezd a mostani tulajt.
Első időben, míg ki nem alakul, ugyis sokszor kell árut beszerezni. Két hónap minimum, míg beáll, mi mennyi fogy.
Köszi a választ!
Akkor számszerűsítve is: kb. 100e felett egy kicsivel maradna árukészletre. Elég ez? Nagyon para így belefogni, meg kezdő is vagyok, de ennél jobb helyet nem fogok ki egy darabig az biztos...Már vagy 2 éve keresgélek, de eddig ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!