Milyen vállalkozást kezdenél, ha lenne 50M Forintod?
"A válaszom!:
Nem tudom mennyire gazdaságos ma az ingatlanpiac,de én abba forgatnám a pénzem!No meg ott a mol!Abba sztem érdemes befektetni.Utána kell nézni a világ leggazdagabb emberei miből gazdagottak meg!A párom tuti pizzériát nyitna :)"
Ingatlanpiacba nagyon nem éri meg, csődben van, az ingatlan árak csak úgy zuhannak, figyeld egy kicsit a híreket! Nagyon nem ajánlom senkinek.
Az én válaszom: én a felét részvényekbe fektetném (azt viszont nem mondom el, hogy milyenbe, max privátban :D)
Nos érdekes látni a kommentekből, hogy mennyire nincs célja, de még épeszű ábrándja se az embereknek.
Aki bele is kezdene vállalkozásba az is már most tévúton jár egyedül a föld bérbeadós mondta jól hogy majd ha belejön akkor foglalkozik termeléssel
a többi az első évben csődbe menne, a kollégium építős meg ..50 millióból hát 500 ból esetleg meg szerződés az állammal az egyetemmel főiskolával...megtérülési időt meg inkább hagyjuk
ha már ingatlan akkor vennék 5 lakást és kiadnám ez kb havi 350-et hozna..nem lenne rossz...
De ha cégről lenne szó akkor fejlesztő céget alapítanék ahol fiatal tehetséges álmodozók feltalálók valósítanák meg találmányaikat, és profit pedig az új találmányokból fejlesztések eladásából lenne főleg energia ipar közlekedés szórakoztató elektronika területén de gyakorlatilag A-z ig minden amiből haszon lesz.Jó lenne egy ilyen cégben még dolgozni is :)
Manapság a vállalkozás nem hozhat megfelelő jövedelmet, legalább is az egyszerű embereknek nem. Ezért megnézném
melyik bank fizeti a legnagyobb kamatot és a kamatokból jól megélnék.
vennék egy 5 ajtós autót elmennék egy külföldi mondjuk egy horvátországi kis nyaralásra, vennék egy lakást a fiamnak és nyitnék egy esküvői szalont x-)
és az álmok azért jó mert előrébb visz minket
20:01
Hát a te épeszű ábrándod is sántít kicsit, ha már leszólod a többieket, legalább gondold végig, mit írsz :)
Szerintem 50M mire lenne elég az általad álmodott cégnél? Gyakorlatilag semmire.
Egyetlen találmány fejlesztésének az elejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!