Mit tegyek? Ezt a vallalkozast megeri folytatni?
Lassan el kene kezdjem a jovomet tervezni a szuleim elvaltak, Edesapamnak van egy auto szervize eleg komoly 6 boxaval(Muhely helyiseggel ) abbol 2nel van kozepes szereloi felszereles es egyik festo ahol a festes folyik. Edesapammal ugy gondoljuk h mivel mar 3 eve elkezdtem komolyabban besegiteni elegge megerne h en vigyem tovabb a vallalkozast. Ez egy olyan vallalkozas ami nem megy sem a legfenyesebben, de azert rosszul sem, megel belole apam ugy h nem aggodik szamlak miatt meg ilyesmik es meg sok kirandulasra is futja, de vamnak hullamvolgyek 2-3 hetes munka nelkuli idoszakok!
Az igazsag az h a cegnek szinte semmi reklamja nincs de abszolut semmi edesapam regi kliens koreibol jonnek es meg igy is jo ezt meg be lehetne lenditeni, reklamokkal stb de viszont anyam mindig mondja, h ne autos szakiskolaba menjek hanem informatikai szakra es probaljam meg azt a teruletet de nekem apam vallalkozasat tunik logikusabbnak tovabb vinni nem?
Ha nem igy latjatok erveljetek, erdekelne, az informatikus palyafutasom a 0bol kene megcsinalni vagy akarmi mast es ez az autos dolog meg ott van csak folytatni kell! Ez lenne a helyes dontes nem? Mellesleg en szeretem is nagyon!
Ha szereted is, akkor mi a kérdés? Én biztos folytatnám a helyedben. Ahogy írod, még fejleszteni is lehetne.
Én ugyan csak dolgoztam autószervizben, de nekem nagyon bejönne, ha ilyen lehetőségem lenne.
Ha szereted, reklám nélkül is megy egy bizonyos szinten, gépek is vannak, akkor csináld és fejleszd tovább.
Egy számítógépes barátod meg csinálhat egy kis reklámot a vállalkozásodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!