Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hány éves kortól és milyen...

Hány éves kortól és milyen végzetséggel lehet hoddgot fagyit vatacukrot árulni? (többi lennt)

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy én meg 2 barátom nyáron balatonon szeretnénk dolgozni és arra gondltunk, hogy csinálunk egy ilyen hodosgos büfé szerűséget(elpakolhatót) azt szeretném megkérdzni hogy egy ilyen válakozásnak mik a feltételeik?
2011. ápr. 20. 13:56
 1/3 anonim válasza:

szerintem 18 év felett, csomó papírmunka lehet, ántsz, apeh, akkor hogy közterületen árulhatsz e ilyen dolgokat, gondolom érettségi sem árt.

Az más ha te csak eladod és nem az üzlettel foglalkozol, mert szerintem akkor fiatalabb is lehet az illető.

2011. ápr. 20. 14:18
 2/3 anonim válasza:

első vagyok, itt az ántsz-nek az eljárási folyamata engedélyhez

[link]

Gondolom az Apeh oldalán is kint van az adózásról szóló információk

2011. ápr. 20. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Az irasodbol arra kovetkeztetek h meg nagyon fiatal vagy szinte tuti h 16 alatt.

Ahhoz h sajat vallalkozasod legyen 18-nak kell lenni, rengeteg papirmunka es kell egy kis indulotoke is.

Aztan mivel etelet arulsz meg az antszszel is joban kell lenni.

16 felett tudsz diakmunkat vallalni szuloi engedellyel.

2011. ápr. 20. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!