az évek alatt összegyűjtöttem 2 millió forintot,hál istennek kocsim van,albérletben élek de majd szeretnék saját lakást persze. és nem tudom,hogy mit csináljak a pénzzel,mit érdemes csinálni,befektetni tőzsdézni? szeretném hogy idősebb koromra legyen amit tudok adni a gyerekeimnek,unokáknak.
31/F
2011. ápr. 6. 18:13
1/10 anonim válasza:
Add nekem :)
Üzemkonyhák karbantartása, szervízelése. Ha van hozzá tudásod, tapasztalatod menni fog a bolt.
2011. ápr. 6. 18:28
2/10 anonim válasza:
önerőnek talán már elég hogy egy kis garzont vegyél (vagyis hogy hitelt kapj rá)
2011. ápr. 6. 18:56
3/10 anonim válasza:
Tőzsdézésbe ennyi pénzzel, átlagos vagy kevesebb tudással ne kezdj bele.
2011. ápr. 6. 19:54
4/10 anonim válasza:
Üdv!
Túl 3 szakmán 8 munkahelyen, és egy vállalkozáson 29 évesen azt mondom neked, hogy KÜLFÖLD!
Én most próbálok tájékozódni arról, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ausztriában, németországban taxizhasson.
2011. ápr. 6. 21:47
5/10 anonim válasza:
Lakáskasszával forgasd meg, havi 20 ezret oda fizetsz, a többit meg lekötögeted. 5 év múlva pedig a lakáskasszából, a kapcsolódó hitelből és az addigi újabb megtakarításaidból veszel egy lakást.
2011. ápr. 6. 23:37
6/10 anonim válasza:
ma 21:47:
Nem fogsz te külföldön sem boldogulni, ha 29 évesen azt állítod, hogy túl 3 szakmán. Egy szakma rendes elsajátítása nagyjából 10 év, te kevered a végzettséggel.
2011. ápr. 6. 23:38
7/10 Sovcsik Krisztián válasza:
Én egy hosszútávú befektetést mondanék, úgy hívják NYUGDÍJ! Mivel az Állam sz*rni fog mindenkire, én félreraknám a nemlétező nyugdíjamra, hogy ténylegesen tudj majd mit adni a gyerekeidnek, unokáidnak. Hiába most van, ha a jövőről nem gondoskodik az ember más már nem teszi meg helyette.
2011. ápr. 7. 00:13
8/10 destinychild válasza:
A lakáskassza eléggé elavult már. küldd el a számod az email címemre és adok pár tanácsot, mit lehet kezdni a pénzzel hogy legyen belőle nyugdíj.
2011. ápr. 8. 00:41
9/10 anonim válasza:
"szeretném hogy idősebb koromra legyen amit tudok adni a gyerekeimnek,unokáknak."
Vegyél aranyat, amíg nincs jobb lehetőséged. Az illetékmentesen örökölhető és bármikor újra pénzé tehető ha szükség van rá.
2011. ápr. 11. 01:11
10/10 anonim válasza:
Hasonló helyzetben én egy alkusz ismerősöm segítségével találtam egy olyan céget, akire rá mertem bízni a pénzem. Ez 5 éve volt, azóta sem bántam meg, sőt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!