Mit kell tanulnom ahhoz, h jó vállalkozó legyek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 19:33
1/7 anonim válasza:
Egy jó ötlet + rengeteg kapcsolat (főként a sikeres pályázatokhoz, támogatások megszerzéséhez) + pénz a korrupcióhoz
2/7 anonim válasza:
a pénzen kívül a kapcsolati tőke a legfontosabb!
3/7 A kérdező kommentje:
Azt én tom:) De én azt kérdezem, h milyen egyetemen és mit kell tanulni
2011. márc. 4. 21:35
4/7 anonim válasza:
Nem érted a dolog lényegét.
Vállalkozó lehetsz nyolc általánossal is, vagy annyival se.
Az már a te dolgod, hogy van-e jó ötleted amire vevők a népek, vagy a kutyát se fogja érdekelni, amit csinálsz (és így belebuksz).
Ha ezt az utat választod, az teljesen a te anyagi kockázatodra megy, semmi egyetem nem fogja garantálni neked, hogy ténylegesen menni fog a boltod.
5/7 anonim válasza:
Mit kell tanulnod??
Lopni!
Csalni!
Hazudni!
6/7 anonim válasza:
A "vállalkozó" az nem szakma, nem lehet tanulni. Lehetsz villanyszerelő vállalkozó, menj villanyszerelőnek. Lehetsz fodrász, lehetsz kereskedő. Vezethetsz egy fős vállalkozást, lehet 10 vagy 1000 fős cég feje. Rengeteg féle vállalkozás van.. Én gépészként végeztem, kicsit dolgoztam a szakmába, majd kereskedelmi vállalkozásba kezdtem. Aztán meg mondhatjuk úgy, hogy pénzügyibe. Ja, sosem loptam, csaltam, hazudtam. Neked sem kell..
7/7 anonim válasza:
Én tanár és nyelvvizsgáztató vagyok vállalkozóként. Nekem a saját szakmámat kell tudnom, hogy jó vállalkozó lehessek :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!