Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol tudnék olcsón nagy mennyis...

Hol tudnék olcsón nagy mennyiségű bálást venni? (használt ruha ) Dél alföld

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Melyik városban vagy? Mi is az Alföldön lakunk, tudok neked sokat ajánlani. Minőséget is tudok. Te most nyitsz? Nekem volt üzletem, de most gyesen vagyok, és becsuktam. Konkrétan bálákat szeretnél venni, vagy nem feltétlenül? Mert azok olyan 350-500 kg-sak.
2011. febr. 22. 08:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia

Szeged és környékére gondoltam, hát igen bálát szeretnék venni.

2011. febr. 23. 07:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából én az olx-en beírtam, hogy ruha, és eladó, és ott rengeteget dobott ki. Van Szécsényben, Balassagyarmaton, Dunakeszin pl. A Dunakeszi áraiban benne van a szállítás is. A többinél ráadásul ha veszel egyet, + egyet kapsz, 2 bálától ők is leszállítják. Sajnos legjobb tudomásom szerint pontos elérhetőséget nem írhatok itt az oldalon, de ha ott nem találod, akkor állítsd be a privát e-mail küldési lehetőséget, és akkor elküldöm az elérhetőségüket. Szeged környékén én sem tudok bálásat.
2011. febr. 23. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!