Főállású MLM-ek! Ki melyik céget választotta és miért?

A párom dolgozott a Brókernetnél, 1000. 000 Ft-ot vesztettünk vele, ami elég nagy szó. Aztán a Zepternél 500. 000 Ft-ot csaltak ki tőlünk. Itt a becsületes, jóravaló emberek NEM TUDNAK érvényesülni. Csak a cápák, a "mindenkinátgázolók", és bűnözők.
TAPASZTALAT.
Vannak ilyen kis aranyos MLM-ek, pl. Ökonet, egész jó termékeik vannak, de ha nincsenek gazdag ismerőseid, elég nehéz belőle megélni.

Mi még nem vagyunk főállásúak, de a cél ez.
1,5 éve vagyunk a cégnél.
Cég: FLP (Forever Living Products)
Választás okai:
- jó csapat,
- jó terméktapasztalatok (sajátunk),
- a termékek minősítései,
- a jutalékrendszer (örökölhető jogdíjas rendszer),
- oktatási háttér (ingyenesen),
- régi, stabil cég nagyon nagy magyarországi éves forgalommal.

Első vagyok, csatlakozom a 15.18-ashoz, miután nekem nincs más lehetőségem,hogy kiegészítsem a fizetésemet, azért csatlakoztam ehhez a társasághoz. Az ingyenes oktatás, egymás segítése, itt mindekinek közös az érdeke, bárkihez fordulok segít, és ez nagyon sokat jelent. Nem lehúzás és nem termékforgalmazás.
Aki a Brókernetnél ennyit bukott, (mivel,) azon csodálkozom, hogy hagyta magát még utána a Zepternél is ennyivel "átverni", nem értem, nem kötelező vásárolni. Én is voltam bemutatójukon, nekem drága, de láttam jó termékeket. Mivel vertek át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!