Ha 5-10 millió forintot tud az ember befektetni, akkor mi a legjobb vállalkozás most?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 17:03
11/13 anonim válasza:
Úr Isten, nem igaz, hogy az emberek mennyire irigyek. Inkább az ne is írjon, aki ilyeneket ír, hogy amatőr, meg hasonlók....
Ha nekem lenne ennyi pénzem, akkor én betenném a Lyonessbe! Az garantáltan visszajön.
12/13 anonim válasza:
Fektess be egy sivatag felsöprő üzletbe...Nagy biznisz
13/13 rugjamegaló válasza:
Szerintem nem feltétlenül egy helyre kell befektetni azt a pénzt.Befektetheted magadba is:tanulsz valami hasznosat,amivel akár mellékest is kereshetsz.Egy részét befektetheted olyan dologba is,amivel csökkenek a kiadásaid.
Vásárolhatsz olyan gépet,vagy felszerelést dolgot ami pénzt hozhat némi munka belefektetésével.Nekem ezek jutottak eszembe.Vagy vehetsz terményt is-ha tudod tárolni-azt hiszem tavasszal drága lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!