Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Autóbontó nyitásához tanácsok?

Autóbontó nyitásához tanácsok?

Figyelt kérdés
Gondolkozom, hogy lehet jó lenne nyitni egy autóbontót. Mennyire érné meg, és milyen engedélyek kellenek hozzá?
2011. jan. 13. 23:40
 1/2 omadjoe ***** válasza:

semmi egyéb nemkell, mint 3 dolog:

-pénz

-több pénz

-még több pénz...

amugy meg kell egy lakoházaktol "távoli" terület. ami önkorményzat által kijelölt ipari övezetben van. területet meg veszed, majd le aszfaltozod. a veszélyes anyag tarolokat megcsinélod, ezek elszállitására szerzodéseket kötsz, stb... amugy egy icipici kis telep engedélyezésére is nekem, - 3 éve a lakhelyem szerinti hivatalban- 8 millát mondtak papirmunkával együtt, és még ki sem nyitottam! inkább felszámoltam a meglévö "autokat". pedig jo biznisz, mert egy 30e ft-os autobol simán kiárultam 150e-200e ft-ot. proba-cseresznye!!!

2011. jan. 14. 00:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát az nem kevés! És milyen engedélyek kellenek hozzá? Vagy az állam nem támogatja az ilyen vállalkozásokat?
2011. jan. 14. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!