Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Pályaválasztás előtt állok....

Pályaválasztás előtt állok. Merre menjek tovább? Mi az amivel manapság jól lehet keresni?

Figyelt kérdés

Ha nyelvtudásom van...

Na szóval. Most fogok érettségizni, és érettségi után halasztok egy évet, kimegyek Angliába Au-pairnek, így le tudom majd tenni a középfokú anygol nyelvvizsgát. De utánna hogyan tovább? Milyen szakirányba amihez nem kell Einsteinnek lenni, de nem is egy utolsó szakma... szóval amiből meg lehet jól élni.

2009. jan. 30. 16:33
 1/8 A kérdező kommentje:
ha nem fősuli, az sem baj, csak egy jó szakma legyen...
2009. jan. 30. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Angol tanári szak, vagy idegenforgalmira, vagy idegenvezetői tanfolyamra.
2009. jan. 30. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
ha kimész Angliába, akár felsőfokú nyelvvizsgára is képes leszel.én azt nagyon ajánlom mert a középfok szinte alap,de azért egy felsőfok pluszt jelent.én is idegenforgalmat ajánlanék.(most a válság miatt nem tűnik a legjobbank,de sztem piacképes.vagy esetleg tolmácskodás.ha esetleg jó vagy matekból könyvelő-képzésre is mehetsz, az nagyon jó lehet.
2009. jan. 30. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
a nyelvtudás nagyon fontos és olyan szakmát válassz, amivel külföldön is tudsz dolgozni. sose lehet tudni, mi lesz még itt. pl. jog, bölcsész, tanár szak külföldön fabatkát sem ér. az idegenforgalom viszont jó ötlet.
2009. jan. 30. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
2-3 nyelv tárgyalási szintű ismerete, jogsi, bármilyen szakmában előny. Mi az, amivel jól lehet keresni? Ha közel vagy a tűzhöz, de mindegyik területnek van alja, ahol nem keresnek jól.
2009. jan. 30. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha már megy a nyelv, kint is tanulhatsz valamit, az au-pair munka mellett lesz időd. Én pl. Angliában végeztem el egy óvónőképzőt, estin, 2 év alatt. Nem tudom otthon elfogadják-e, de itt elég jól el lehet vele helyezkedni és a minimál bérből megélni. Jobb mint a pincérkedés vagy a mosogatás! Én nagyon szerettem. Most meg már megint más csinálok, de ez már más téma. Mindent szépen sorban el lehet érni amit szeretnél, csak kitartás és szorgalom kérdése.

Sok sikert!

Inda

2009. jan. 31. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Vegezz el egy eros neves gimnáziumot aztán tanulj tovább egyetemen jogot vagy kozgazdaságot vagy pénzugyeket, vagy mérnokinformatikát...
2009. jún. 26. 05:07
 8/8 anonim ***** válasza:
94%

JA hogy amihez nem kell tanulni!

Na lássuk..

Tanulj meg az angol mellé még franciául végezz el egy krupié tanfolyamot és menj el 2-3 évet dolgozni hajóra mint Krupié

Milliókat fogsz keresni!!!!

Aztán meg ugy megtanulsz játszani hogy bárkit megkopasztasz bármiben!!

2009. jún. 26. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!