Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy kertmozit szeretnék...

Egy kertmozit szeretnék építeni egy balatoni városban. Amennyiben eredeti blu-ray lemezeket vásárolok, akkor lejátszhatom-e azokat a kertmozimban? Illetve van-e ennek valamilyen akadálya? A kertmozi építéshez szükséges külön engedély?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Olyan, hogy rossz ötlet nincs, ez meg főleg nem az.

Viszont az ördög a részletekben rejlik, nálad pedig a kidolgozás elég hiányos. A filmek után komoly jogdíjat kell fizetni.

Ami nem tudom mennyi, de ha pl egy zene CD-t nyilvánosan akarsz lejátszani pl egy előadáson, akkor az kb 50ezres kiadás - csak a jogdíj, csak 1 előadásra.

2011. jún. 3. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:

A mozik nem azért mennek csődbe mert rossz minőségűek, hanem azért, mert a széles sávú internet és a torrentoldalak biztosítják, hogy legálisan bármit letöltsél percek alatt. A filmek közvetítési joga pedig rengeteg és akkor még nem is beszéltem arról, hogy mennyit kéne adóznod.

De sok sikert hozzá, ha mégis belevágsz!

2011. jún. 3. 18:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Függetlenül attól, hogy nem vagyok a téma szakértője, én se sok fantáziát látok benne. Azt viszont nem mondom, hogy rossz ötlet.

Ha pl. magamból indulok ki, elmegyek nyaralni, sétálgatok a kedvesemmel, nem a mozi fog eszembe jutni mint program, hanem a kikötő, a part, este buli ilyenek. Nagyon-nagyon kellene unatkoznom, hogy a nyaralás időm alatt moziba üljek, akkor is, ha beleveszem a kerti mozi feelingjét.

Mondjuk ha 3 napja esik az eső, és már voltam mindenhol, és egy nyugis kikapcsolódásra vágyok, akkor talán, de akkor se, mert kerti, és nem szeretnék nyirkos időben kint filmet nézni.

Meglátásom, egy telket biztos nem vennék ezért, akkor már inkább kibérelnék. Szerintem azért játszanak 4 hónapos filmeket, mert arra van pénzük. Az 50-50 napi létszámot merésznek tartom, szerintem az 1/3 reális, bár nekem az is optimista napi szintre vetítve.

Összegezve, lehet nem rossz ötlet, ha pl van ott egy telked, sok befektetni való pénzed, ami nem élet-halál kérdése ha elbuksz. Én erre a lapra nem tennék fel, igaz nem is vagyok milliomos, és lehet azért nem is leszek, mert nem vállalok be ilyeneket. Ez a laikus véleményem…

2011. jún. 3. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!