Licit oldal hogyan működtethető?
ilyen oldalak pl. tutilicit.net, kislicitnyer.hu, zsibvasar.hu..
Mi kell nekem ehhez? Vállalkozás?
köszi
Kell kb. 50 millió egy normális JÓL MŰKÖDŐ(!) honlaphoz.
Kell kb. 100 millió a bereklámozásához.
Az első válaszoló túl könnyen dobálózik a százmilliókkal. Tény, hogy ha a piacvezetők közé szeretnél bekerülni, akkor nagyon nehéz és baromira költséges ( az első háromba még az említett 100 millió is kevés lenne )
Azonban ha első körben nem a piacvezető top 10 pozíciót célzod meg, hanem kevés tőkéből, sok munkával szeretnél felépíteni egy ilyen oldalt, én azt javaslom, kezdd egy egyszerűbb oldallal, kevés, de jól működő funkcióval. Jó marketinggel milliók nélkül is tudod népszerűsíteni, és ahogy nő a látogatottságod és bevételed, abból folyamatosan lehet továbbfejleszteni az oldalt, a bevétel maradékát pedig visszaforgathatod marketingbe ( pl. neten apróhirdetés, adwords, linkcsere, banner előfizetés )
Nekem teljesen más típusú vállalkozásom van, de a fent írt analógia alapján építettem fel kb 1 év alatt egy vásárlói kört és egy bizonyos nézettséget, mellyel (még) nem lettem piacvezető, de bőven nyereséges az üzlet.
Ha feltettem a kérdést, mennyi tőke kell egy olyan üzlet beindításához, mint az enyém, gyakran 10-20x akkor összegeket mondtak, mint amennyivel én indultam el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!