Saját vállalkozás? Szerintetek? Bővebben lent

Szerintem a kavézó jó ötlet, hiszen a fagyizóban is rengetegen kérnek üdítőt, kávét, de csak vizet kapnak. Lehet, hogy nem lenne annyira forgalmas, mint a városban, de szerintem működne.
A baba boltot is jó ötletnek tarot, de az inkább a városba való.
Legjobb lenne valami olyanba kezdeni, ami itt nincs és az embereknek ezért muszáj a városba utazniuk.
De még nem jöttem rá, mi lehetne az.

ne haragudj de ezek halott ötletek! kávézót akarsz nyitni: bérleti díj, az épületet alkalmassá kell tenni az adott tevékenységhez, engedélyek, megfelelő végzettség vagy felvett alkalmazott akinek van, te dolgozol ott vagy alkalmazott? mert ha alkalmazott az bizony sokban van, tudod mennyibe kerül neked egy minimálbérre bejelentett alkalmazott? cég vagy egyéni vállalkozó lennél? szerintem egy ekkora faluban nincs fizetőképes kereslet egy szimpla kávézóra. ha kicsit kocsma jellege lenne fiatalok számára akkor talán... de az sem olyan egyszerű..
a bababoltról meg ne is beszéljünk. saját tapasztalatból tudom, nekünk volt bababoltunk. szerinted hány ember vesz használt babaruhát? elég sok. és akkor ott van még a TESCO ahol fillérekért vannak a babadolgok. akinek meg sok pénze van és igényes dolgokat akar az bemegy a nagyvárosba ahol aztán dömping van az üzletekben.
bocs hogy elkeserítelek, de nem bírtam megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!