Oksana2 kérdése:
Szeretnék nyitni egy kis éttermet meleg konyhával. Kérem adjon tanácsot, hogy kezdjem? Milyen engedélyekre van szükség?
Figyelt kérdés
jan. 17. 23:44
1/6 anonim válasza:
Például kell hozzá műszakonként legalább egy szakács. A többit majd ő elmondja, mert ezt tanulta.
2/6 anonim válasza:
Először is keress egy könyvelőt,az elmond nagyjaból mindent.
Aztán készülj az állategészségüggyel való egyezkedésre mert újonnan nyíló étteremmel mindig megkövetelnek minden előírást.
3/6 anonim válasza:
Ha a gyakorikérdéseken még a kategóriát sem találod meg ehhez a kérdéshez, akkor óvatosan tessék vállalkozni!
4/6 anonim válasza:
Mennyi pénzed van rá, kedves kérdező?
Egyedül csinálnád, vagy családilag?
5/6 anonim válasza:
A vendéglátásban nagyon nehéz manapság jó és megbízható munkaerőt találni.
Pl. ma felveszel egy szakácsot, lehet, hogy jövőhéten már nem jön dolgozni, mert kapott máshonnan egy jobb ajánlatot.
6/6 anonim válasza:
Írj privátot, kedves kérdező és segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!