Hogyan lehet egy társast levédetni?Hogy indul a gyártása?
Készítettem egy társast.Gyerekeknek,felnőtteknek egyaránt jó.elég fordulatos,izgalmas,kellően bonyolult,vannak benne kártyák stb. Ilyen témában nem találtunk még társast,nagy fiammal teszteltük,szereti,barátjával is sokat játszottak vele.Hogyan tudnám levédetni,kiadatni,esetleg,hogy sorozatgyártásban indulhasson ,mindenki élvezné.(régebben is kitaláltam egyszerűbb társasokat,de ez most a legjobb). az előállításban ki tudna segíteni? egy szebb és nyomtatott verzió .
másik kérdésem írtam regényeket,versesköteteket is. most a facebookon sok a hirdető,igazi kiadók,hogy átküldjük elemzésre az írásokat,és tájékoztatnak vagy elutasítanak. ezek megbízhatóak,nem fogják ellopni az ő nevükben a regényeket? amúgy rengeteg ember válaszolt rá,sokan írnak,és bíznak bennük.
Tudsz szerzői jogvédelmet kérni a társasodra a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalnál, 5000 Ft az igazgatási szolgáltatási díja (legalábbis tavaly ennyi volt). A pontos menetét nem tudom megmondani, de linkelem az elérhetőségeket, ha szeretnél többet tudni:
A YouTube-on GameObscura készített egy két részes, nagyon részletes útmutatót a társasjáték kiadásról. Ha komolyak a szándékaid, mindenképpen nézd meg a videókat.
Első rész:
https://www.youtube.com/watch?v=fxJkkv_l86E
Második rész:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!