Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehet egy társast...

Hogyan lehet egy társast levédetni?Hogy indul a gyártása?

Figyelt kérdés

Készítettem egy társast.Gyerekeknek,felnőtteknek egyaránt jó.elég fordulatos,izgalmas,kellően bonyolult,vannak benne kártyák stb. Ilyen témában nem találtunk még társast,nagy fiammal teszteltük,szereti,barátjával is sokat játszottak vele.Hogyan tudnám levédetni,kiadatni,esetleg,hogy sorozatgyártásban indulhasson ,mindenki élvezné.(régebben is kitaláltam egyszerűbb társasokat,de ez most a legjobb). az előállításban ki tudna segíteni? egy szebb és nyomtatott verzió .

másik kérdésem írtam regényeket,versesköteteket is. most a facebookon sok a hirdető,igazi kiadók,hogy átküldjük elemzésre az írásokat,és tájékoztatnak vagy elutasítanak. ezek megbízhatóak,nem fogják ellopni az ő nevükben a regényeket? amúgy rengeteg ember válaszolt rá,sokan írnak,és bíznak bennük.

ma 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A társassal kapcsolatban sajnos nincs ötletem, de az írásoknál elvileg ha elküldöd pl magadnak emailben vagy megvan pendrive -on, ami bizonyítja, hogy neked előbb megvoltak az írások, mint ahogy a kiadó kiadta volna más neve alatt, tudod bizonyítani a lopást és be lehet őket perelni plágium miatt (bár nem hiszem, hogy bármelyik kiadó merné kockáztatni ezzel a hírnevét).
ma 09:52
 2/4 anonim válasza:
100%

Tudsz szerzői jogvédelmet kérni a társasodra a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalnál, 5000 Ft az igazgatási szolgáltatási díja (legalábbis tavaly ennyi volt). A pontos menetét nem tudom megmondani, de linkelem az elérhetőségeket, ha szeretnél többet tudni:

[link]

ma 10:10
 3/4 anonim válasza:
100%

A YouTube-on GameObscura készített egy két részes, nagyon részletes útmutatót a társasjáték kiadásról. Ha komolyak a szándékaid, mindenképpen nézd meg a videókat.

Első rész:

https://www.youtube.com/watch?v=fxJkkv_l86E

Második rész:

https://www.youtube.com/watch?v=cVB1yI7hQ_Y

ma 10:17
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
ma 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!