Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Abban az esetben, ha 2025....

Abban az esetben, ha 2025. jan. 16-ig nem regisztrálom át az ügyfélkapumat az ügyfélkapu+ rendszerbe, lehet-e e bármilyen retorzióra számítani? Vállalkozóként kérdezem.

Figyelt kérdés

Már most lehet tudni, hogy az ügyfélkapu+ csak két évig lesz. Tehát, ha jók az információim, akkor 2027-től már csak a DÁP rendszer fog működni, amibe szintén egy kényszerítéssel fognak minket átterelni, függetlenül attól, hogy ezt már nagyon nem akarom.

Úgyanúgy eröltetik ezt a szart mint néhány éve az oltásokat és lám ... annak is meglett az eredménye. Rengeteg tönkrement ember és család. Válaszokat köszönöm.

jan. 13. 07:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Vagy ha minden pénzed a számládon van, akkor szerinted mennyiből tart a hatalomnak azt lenullázni???"

Ezt elméleti síkon bármikor megcsinálhatják DÁP ide vagy oda. De semelyik kormány nem fog ilyet csinálni, mert az akkora botrány lenne, ami azonnali bukást hoz. Azon kívül sokkal kifinomultabb és kevésbé feltűnő módja is van az ellenfelek kicsinálásának. Ha meg nem vagy politikai erő, csak egy kishal, akkor a lőtéri kutyát sem fogod érdekelni, hogy ilyesmit csináljanak veled.

"A covid szintén hazugság volt."

Hát persze. Meg a holdraszállás is, ugye?

Ez nem egy "szaros nátha" volt. Azzal lehet vitatkozni, hogy honann eredt, vagy, hogy mennyire volt túlzás ahogy kezelték, de hogy komoly pandémia volt, az tény. Én kétszer szedtem össze, elsőre két hétig az ágyból se bírtam felkelni. Általában pedig sose vagyok beteg. Másodjára (oltás után) már egy könnyebb nátha volt. Szóval az oltást ugyan nagyon gyorsan fejlesztették ki és nem volt bombabiztos, de igenis volt pozitív hatása.

A digitalizációtól csak az fél, aki nem érti és nem is akarja megérteni. Kb mint a középkorban a boszorkányság...

jan. 14. 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Eredeti hülye😅😅
jan. 14. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!