Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozásba lehetne...

Milyen vállalkozásba lehetne belefogni amivel kiválthatnám azt hogy ne másnak menjek dolgozni hanem magamnak elsősorban?

Figyelt kérdés
Otthonról valami online vállalkozás félére gondolok, szerintem az a legegyszerűbb, kíváncsi vagyok ti hogy látjátok ezt, mi az amivel a legkevesebb befektetéssel már el lehetne indulni?
jan. 2. 19:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Jaj, kérdezoʻ!

17-es vagyok. Nekem van webshopom. Szerintem elkéozelni sem tudod, mennyi pénz és idő kell az elindításához. Meglepődnél.

jan. 3. 17:52
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem lepődnék meg, nekem vannak fizetős tréningjeim már ha ide lyukadtunk ki, ismerem a nagy neveket akik ebbe belekezdtek.
jan. 3. 17:56
 23/27 anonim ***** válasza:
Fizetős tréningjei vannak 🤣🤣🤣😂
jan. 3. 20:04
 24/27 A kérdező kommentje:
Anyagok akkor ha jobban tetszik, nem tudom hogy fogalmazzam meg neked, akik pontról pontra mindent átvesznek, nagy nevek ebben a szakmában, nem hiszem hogy ismernéd ezeket.
jan. 3. 20:12
 25/27 A kérdező kommentje:
Nagyon nem lettem motiválva amiket írtatok 😉 elhiszem hogy nehéz,meg sokan belebuknak,de azért csak csinálják,mit veszíthet az ember?
tegnapelőtt 02:04
 26/27 anonim ***** válasza:

na akkor én írok neked pár kézzelfogható ötletet, amibe valóban nem kell sok anyagi befektetés. Én a saját szakmámon belül azt látom, hogy erre van igény az ügyfeleimnél. Igaz kell hozzá tudás, ügyesség, de ezeket simán megtanulhatod pár online képzés segítségével.

- Linkedin szakértő/ tanácsadó, szorosan ehhez kapcsolódik: munkáltatói brand építő, aki videókészítést is vállal

- tartalomgyártás cégeknek, webshopoknak TikTok, Youtube, Reels kreatív videók

Wordpressen keresztül saját magad létrehozhatsz egy weboldalt ezekre a szolgáltatásokra, céglistát gyűjtesz, és kiajánlót küldözgetsz telefonálsz. Ha van kicsivel több büdzsé, akkor elindítasz egy social media hirdetést is.

Havi kontrukcióban érdemes dolgozni, így fix bevételed lesz. A kezdeti referenciák begyűjtésért kezdetben érdemes olcsóbban vállalni, ha elégedettek veled később úgyis tudsz árat emelni.

Szerintem minimális befektetéssel elindítható.

E-kereskedelem:

- saját webshop

- Amazon kereskedelem és amire igazán lesz igény itthon az Amazon fiók kezelő/ tanácsadó

Ezekhez azért már kell komolyabb tőke

De a jó hír, hogy ezeket akár egyszerre is csinálhatod.

tegnap 17:42
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha ilyen nagy szakértő vagy, kerdező, miért a gykn kérsz ötletet?😂
tegnap 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!