Milyen vállalkozásba lehetne belefogni amivel kiválthatnám azt hogy ne másnak menjek dolgozni hanem magamnak elsősorban?
Jaj, kérdezoʻ!
17-es vagyok. Nekem van webshopom. Szerintem elkéozelni sem tudod, mennyi pénz és idő kell az elindításához. Meglepődnél.
na akkor én írok neked pár kézzelfogható ötletet, amibe valóban nem kell sok anyagi befektetés. Én a saját szakmámon belül azt látom, hogy erre van igény az ügyfeleimnél. Igaz kell hozzá tudás, ügyesség, de ezeket simán megtanulhatod pár online képzés segítségével.
- Linkedin szakértő/ tanácsadó, szorosan ehhez kapcsolódik: munkáltatói brand építő, aki videókészítést is vállal
- tartalomgyártás cégeknek, webshopoknak TikTok, Youtube, Reels kreatív videók
Wordpressen keresztül saját magad létrehozhatsz egy weboldalt ezekre a szolgáltatásokra, céglistát gyűjtesz, és kiajánlót küldözgetsz telefonálsz. Ha van kicsivel több büdzsé, akkor elindítasz egy social media hirdetést is.
Havi kontrukcióban érdemes dolgozni, így fix bevételed lesz. A kezdeti referenciák begyűjtésért kezdetben érdemes olcsóbban vállalni, ha elégedettek veled később úgyis tudsz árat emelni.
Szerintem minimális befektetéssel elindítható.
E-kereskedelem:
- saját webshop
- Amazon kereskedelem és amire igazán lesz igény itthon az Amazon fiók kezelő/ tanácsadó
Ezekhez azért már kell komolyabb tőke
De a jó hír, hogy ezeket akár egyszerre is csinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!