Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozást szeretnék indítan...

Vállalkozást szeretnék indítani, de nincs képesítésem?

Figyelt kérdés
Parfümöket szeretnék készíteni és eladni, webshop formájában. Egyéni vállalkozás elindításához szükség lenne végzettségre, mely ezesetben Vegyész Technkus képzés. Azt írják, ez helyettesíthető bármilyen szakirányú végzettséggel. Nem tudom létezik-e kimondottan parfümkészítéshez képzés, parfümőr tanfolyam stb., és ha igen, ezt hol tudom elvégezni és elfogadják-e.

dec. 29. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Ha ennyire vakon vagy akkor eselytelen.
dec. 30. 06:45
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Megcsináltatod bergyartoval és akkor csak a csomagkuldesre kell kiáltani az ev-t, amihez nem kell végzettség
dec. 30. 07:20
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

Habár szinte bármire rá lehet húzni egy vállalkozást, de én ilyesmivel biztos nem kezdenék képesítés nélkül.

Nem úgy működik, hogy pikk-pakk összedobok egy parfümöt, aztán örülök magamnak, nem véletlenül szakma...

Egyet értek a 2-essel, kiegészítve, hogy nem az utca végi Piroska nénit kérem fel, hanem szakembert keresek, aminek persze vannak költségei, mert hogy neki is vannak járulékos költségei.

dec. 30. 09:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vakon, a parfümökhöz értek. Nem csak eladni szeretném, hanem megcsinálni is. A kérdésem valójában az volt, hogy hol tudok szerezni olyan hivatalos papírt amivel elindíthatom. Tudásom megvan hozzá, de úgy gondolom ahhoz hogy a különböző illóolajokat alkohollal összekeverjek nincs szükség vegyész ismeretekre.
dec. 30. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Mármint hogy értesz a parfümökhöz? A gyártás folyamatát a-tól z-ig, minden feltétellel, ami kell hozzá, és ez a rendelkezésedre is áll, vagy mint a kolléganőm, aki határozottan tudja, hogy mi a jó parfüm, és tökmindegy, hogy mást szeretsz, akkor is neki van igaza, mert az a jó?

Mondanak neked valamit az allergének, meg a nem kompatibilis összetevők?

dec. 30. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező... Az hogy pl netán csináltál valami home made kutyulékot vagy tudsz néhány fogalmat az közel sem jelenti azt, hogy már értesz is hozzá.

Hogyan értenél hozzá, ha semmilyen papirod nincs a témát érintően sem... hiszen itt nyekeregsz, hogy nincs megfelelő papirod...

Sokan még illóolajakat se tudnak megfelelően vásárolni.

Rengetegen ezt a pár jelzést se tudják mit jelentenek s nem is figyelik ezeket:

[link]

Egyre több az olyan ember, akik itt hasonló nagyokat mondanak, de gőzük sincs az egészről. Emellett egyik szavuk üti a másikat, ahogy ez itt is megtörtént a te esetedben.

S nem árt ha talpraesettebb lennél, mert ha itt gyakorin kötsz ki ilyen alap kérdésekkel, akkor megsúgom: nem fogod semmire vinni, vagy akár eladósodsz.

Sok hozzád hasonlót láttam már.

dec. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!