Saját keresztrejtvényt lehet árusítani?
Elkezdesz tárgyalni nagyobb áruházláncokkal, újságos hálózatokkal, hogy a te kiadványodat is vegyék be a kínálatba.
Esetleg kitelepülsz nagyobb buszmegállókba, vasútállomásokba, rendezvényekre stb. és felállítod a kis standodat és elkezded árulni
Miért nem online készíted? A nyomtatott verzió folyamatosan csökken.
Rokon dolgozott ilyen szerkesztőségben.
Eszem ágában sincsen digitalizálni, ennek megvan a hagyománya, hangulata, atmoszférája. A toll, a papír, a betűk írása, a kézzelfoghatóság. Unalmasnak unalmas, pont ezért ötlött fejembe a gondolat, hogy lehetne ezt másképp is csinálni, ami által akár újra divatba is jöhetne a rejtvény. Hogy mi is az ötlet pontosan, nem írom le, ugyanis ez nem tenné pontosabbá a kérdésemet, viszont ötleteket adnék másoknak, amire viszont nem vagyok hajlandó!
Szóval, hogy ez megvalósulhasson elég rizikós / lutri? Nagyon kepeszteni kell bizonyos cégeknél? Vagy hogyan is képzeljem el a dolgot?
5# Azért akarom drágábban adni, mert legalább 2x annyi kérdés lenne benne, mint a Füles rejtvényben. Szeretem, és rendszeresen fejtem is, de hamar a végére érek.
Lehet majd nyerni is vele, az is tervben van.
Abban viszont igazad van, hogy ehhez több pénz szükséges.
Nyomtasd ki bátran és majd rájössz, hogy a kutyának sem tudod eladni.
Segítek: még ha lenne egy fészbukos keresztrejtvény-kedvelő csoportod 10.000 aktív taggal, és ott hirdetnéd a portékádat, még akkor sem biztos, hogy nullára ki tudnál jönni az akcióval.
Van ilyen csoportod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!