Mennyi egy cég leolcsóbbhavi költsége? Könyvelés és havi dolgok.
Figyelt kérdés
Internetesek mint a Vodafone és Telekom nem adnak fix IP címet otthonra, csak cégeknek.
Külföldön fizetem a TB-t ahol élek, de szeretném elérni az otthoni gépem, NASt és az IP kamerát is.
Csak ezért nyitnék céget, nem akarok vállalkozni, most csak számolgatok +- :)
Mennyi a havi?
ma 11:06
1/3 anonim válasza:
Én nem nagyon értek az IT-s dolgokhoz, de ezért feleslegesnek tűnik számomra. Több lesz vele a macera, mint a haszon, hogy eléred a géped. Egyébként cégformától függ, de egy "üres" céget/ev-t havi 10-20e ft-ért könyvelnek.
2/3 anonim válasza:
Érdekes, nekem nem céges netem van otthon, mégis elérem a nast meg a kamerát meg mindent :D
3/3 anonim válasza:
Erre van más megoldás is... Ez kb a legkomplikáltabb.
Indíthatsz mondjuk egy KATA-s EV-t, amit rögtön szüneteltetsz, ezt talán még egyedül is meg tudod csinálni. Ha nem, akkor is van esély, hogy vidéki könyvelő 10-20k között megcsinálja, utána meg mondjuk évi 5k. De ennek semmi értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!