Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Fel lehet hívni olyannal a...

Fel lehet hívni olyannal a NAV-ot, hogy megnézzék minden rendben van-e a könyveléssel és a céggel?

Figyelt kérdés
Az előző könyvelővel nagyon ráfizettünk, és a mostani új egyenlőre úgy tűnik hogy mindent beállított, nagyon segítőkész, minden halad ahogy kell de nem hajlandó velünk szerződést írni és emiatt már teljesen kivagyok. Nem értem hogy miért nem hajlandóak erre... Ezért szeretném felhívni a NAV-ot hogy lecsekkolják minden okés-e hátha valamit én nem veszek észre. Lehet ilyet?
ma 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Lehet ilyet, legalábbis régen csináltam hasonlót. Akkor űrlapot kellett kitölteni és bevinni hozzájuk, gondolom most e-papíron megy vagy ányk.
ma 17:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha van telefonos kódod, akkor jópár dolgot el lehet intézni, de komplett átvilàgítást nem csinálnak.

A könyvelő számlát ad? Vagy csak a szerződéssel van gond?

ma 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:

A köynvelést nem fogják megnézni.

De azt te is tudod ellenőrizni, bemennek-e időben a bevallások, erre való az ebev és az ügyfélportál. Kérhetsz le folyószámlát, megnézheted, mikor mi lett beküldve, lekérdezhetők az üzenetek.

Legalább meghatalmazással dolgoznak, vagy az sincs?

ma 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!