Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen sajat kis vallalkozasba...

Milyen sajat kis vallalkozasba lenne erdemes belekezdeni?

Figyelt kérdés

nov. 26. 10:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Amihez értesz, és van ra kereslet.
nov. 26. 10:32
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
fogorvos
nov. 26. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy van olyan tevékenység, amihez semmilyen végzettség, tapaszalat nem kell, nem igényel jelentős kezdeti beruházásokat, tehát gyakorlatilag bárki nulla forintból elindítja, és havi nettó másfél milliót lehetne zsebre tenni az első hónaptól kezdve. Itt és most elárulná neked valaki, hogy ez a tevékenység a vonatkerék pumpálás, akkor szerinted holnaptól hány vonatkerék pumpáló lenne országszerte? Rengeteg, mivel semmi nem akadályozza meg őket abban, hogy belekezdjenek, hiszen, mint fentebb is írtam, se végzettség, se tapasztalat, se kezdőtőke nem kell hozzá. Mivel sokan lesznek/lesztek, bőven több vonatkerék pumpáló, mint amennyire a piacnak szüksége van, ezért fogjátok, és szépen elkezdtek egymás árai alá menni, hogy versenyképesek maradjatok, ezzel ki fogjátok nyírni a profitot, és szépen mindenki annyit fog keresni, mintha alkalmazottként dolgoznátok valamilyen képzettséget és tapasztalatot nem igénylő munkakörben.

Nem fogja senki elárulni a tuti tippet, hogy nulla pénz/idő/energia befektetésből milyen meggazdagodási lehetőségek vannak. 99,9%-ban azért, mert ilyen nincs, az a 0,01%, aki meg mégis talált ilyet, az azért nem, mert hülye lesz felhívni a figyelmet rá és konkurenciát csinálni magának.

nov. 26. 10:51
 4/14 anonim ***** válasza:
67%

Én abba kezdtem, amihez értek, és kötődik a doktori kutatásomhoz.

Te mihez értesz?

nov. 26. 10:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy toke es hozzaertes/vegzettseg nelkul akarok belekezdeni.
nov. 26. 10:56
 6/14 A kérdező kommentje:

4-es nek:

Viragok/novenyek,cukraszat, kormozes amihez nem csak ertek hanem szivesen foglalkoznek is vele, de uj otleteket is varok hatha valami mas is eszembe jut.

Leginkabb egy ajandek/virag boltnak orulnek

nov. 26. 11:01
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos pl virág és ajiboltból tizenkettő egy tucat. És minimum 50 éve le van fedve velük minden település. Én azt látom, hogy küzdenek is az életbenmaradásért, mivel rendszeresen veszek a páromnak virágot több budapesti virágboltban, szerintem ritka hogy más vásárlót látnék az ott töltött 10 perc alatt. Ha valami, akkor ezt én online bizniszként csinálnám, eseményekre készíteni nagy mennyiségű dekort.

De csinálj piackutatást, és megtudod van-e igény egy területen plusz virágboltra.

nov. 26. 11:14
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Ezek közül a cukrászat lehet az egyetlen amiből talán még nincs teljesen telítve a piac.
nov. 26. 11:16
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Semmilyet. De komolyan. A kisvállalkozások hosszú távon halálra vannak ítélve.

Most jött ki a statisztika, hohy itt Magyarországon 20 percenként bezár egy üzlet. Ez nem véletlen, hidd el, ha nem vagy benne, el sem tudod, milyen mennyisegű engeélyt, adót, járulékot, rezsit, bérleti díjat, stb.-t kell fizetned.

Nagyon nehéz manapság bármilyen vállalkozás árát kitermelni, pláne olyanét, amihez fizikai berendezés is szükséges

nov. 26. 11:32
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

#9 persze ez nehéz, de a kérdező mondjuk cukrászatot nyithat csak megrendelésre.

Otthon elsütöget aztán akkor nem kell bérelni semmit, a rezsi meg annyival lesz magasabb mint amennyit megvesznek tőle. Szerintem ez hosszútávon hozható, egy penzt termelő hobbi kb.

nov. 26. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!