Mi éri meg jobban?
Azt mondod "távol áll tőlem"
Akkor állj közelebb.😁
Melleleg érdekes gondolkodásra vall, hogy az asztalosmunka és a fodrászat között hezitálsz, miközben egyikhez sincs végzettséged.
Lásd:....balettáncos és kőfaragó... /P.Howard/
Elég a trollkodásból! Pár kommentelnőnek szól.
Kérdező! Nagyon látszik az,hogy nem találod a helyed sehol és semmiben.
Mi lenne, ha először erre feküdnél rá,hogy mit is akarsz,ami a szívedhez és képességeidhez közelebb áll?
Az pedig mindegy,hogy nő vagy vagy sem. Amíg tudsz teljesíteni,minőségi munkát kiadni kezeid közül.
Nekem pl komoly felszerelésem van több ágon is, mint bármelyik féri ismerősömnek. Minőség pedig alap nálam.
Egyik ötleted se kis pénz.
Nézz körbe mi minden kell ezekhez.
Egyik kommentelőn kiakadtál, ám nem mondott hülyeséget.
Vagyis nem igen van tapasztalatod se munkákban, se külföldi dolgokban, se vállalkozásban, de szerintem egy szobát se rendeztél még be a nulláról.
S ez nem bántás. Tapasztalj meg kezdetben több mindent, informálódj és éld meg mit élvezel vagy sem.
Tapogasd ki a kezdetet.
Nem kamu a nyelvtudás nélküli meló sem. Pl 2 hetes fesztivál alatt megkaptam a 420ezret. Kellett egy sos plusz az egyik gépemhez, beugrottam az első olyan melóra, ami szembe jött velem. (Magyarban ez az összeg sos melóval minusz 2 hönap lett volna)
De mutatok egy linket is,hogy lásd mi a szitu, nem karattyolnak hülyeséget az emberek:
22-es kommentelő... Szánalmas. Nem minden nő olyan...
Ui.: vállalkozást úgy nem lehet,hogy világodat se tudod.
Nincs meg benned az adott munkához való lelkesedésed,szenvedélyed, tudásod.
De legfőképpen kíváncsiság, kísérletezés és egyéni képességek.
Személyiség se mindegy. Nem mindenkinek való a vállalkozói lét. Emellett a vállalkozó nem teheti azt,hogy bemegy 8-ra és leteszi a munkáját 4-kor és hátradől.
Sokan már itt ezeken a pontokon elhasalnak, csődbe mennek.
Emellett nem árt egy alap marketing és vevőpszichológiai tudás sem.
+Csekkolj egy üzleti terv mintát. Készíts sajátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!