Horgolt figurákat hogy és hol éri meg értékesíteni?
Sziasztok! 16 éves vagyok, és elég régóta imádok horgolni, amigurumizni. Csináltam már felsőtől elkezdve poháralátétig mindent, de leggyakrabban amigurumizni szoktam, azaz plüssfigurákat szeretek horgolni. Ajándékba szoktam csinálni, illetve ismerősöknek csak úgy adni, de nagyon jó lenne néhányat eladni. Az lenne a kérdésem, hogy ezt hol lehetne, és hogy hol lenne érdemes.
Vinteden amúgy van fent néhány, de azt hiszem ott nem ez a fő érdeklődési kör, nem tudtam még eladni egyet sem.
"Vinteden amúgy van fent néhány, de azt hiszem ott nem ez a fő érdeklődési kör, nem tudtam még eladni egyet sem."
Azért nem tudtál eladni egyet sem mert nincs piaca, a kutyát sem érdeklik ilyenek. Mégis mire számítottál, hogy feltöltöd valahová a selejt kacatjaidat és egyből tolongani fognak a vevők érte te pedig bankot robbantasz?
#2 Sikerült megcáfolnod a neved, gratulálok.
Kérdező, neked kell megtalálnod a megfelelő piaci rést a környékeden.
Egy barátnőm zsenília fonal plüssöket árul, több tízezrekért, és a saját elmondása szerint viszik, mint a cukrot.
Bár figyelembe véve a fonalat megértem, hogy mennyiért adja. Egyszer volt a kezemben, de nem véletlenül nem használom.
Viszont kell hozzá üzleti érzék is.
Én csak ajándékba készítek mindent, mert nem akarom rontani azok üzletét, akik ebből élnek. :)
"Azért nem tudtál eladni egyet sem mert nincs piaca, a kutyát sem érdeklik ilyenek."
Sajnos van benne igazság, de még ha érdekelnék is, sajnos nem tudod olyan olcsón adni, hogy meg is vegyék!
Vintedet felejtsd el, a legolcsóbb szállítás is 500 Ft körül van, ennyit senki nem fog kiadni egy 4-500 Ft-os figuráért (ennél többért meg max akkor tudod eladni, ha nagyon különleges és nagyméretű). Egy-egy darabot megpróbálhatsz persze, de üzletszerű értékesítést egyébként sem engedélyez az oldal.
Szerintem inkább tematikus Facebook csoportokban próbálkozz, esetleg ha van felétek bolhapiac, börze, akkor ott.
Inkább oktasd a horgolást más lányoknak!
A figurákat meg készítsd ajándékba néha egyet-egyet ismerőseidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!