Nyelvoktatás KATA-sként?
Sziasztok!
Új vagyok ezen a platformon, remélem jó helyen rakom ki a kérdést. Kettősállampolgár vagyok, nem rég fejeztem be az egyetemet és most egyéni vállalkozásban szeretnék magán nyelvoktatást tartani külföldieknek. Felmértem az igényeket, van rá igény. Ha minden igaz megtudnék ebből élni, viszont teljes mértékben legálisan szeretném csinálni. Olyan embereket keresek itt akiknek van ebben tapasztalatuk, esetleg könyvelők. Nálunk alig vannak és az a pár ami van betelt, ezért keresek a neten választ pár kérdésemre. Az első kérdésem az lenne, hogy mi lenne a legkedvezőbb adózási forma számomra ha heti kb 25 órát vállalnék 4000ft/óra áron? A másik kérdésem az lenne, hogy hogy megy a számlázás. Online tartanám az órákat, ilyenkor általában az a szokás hogy az emberek például előre átutalnak 5 órát. Ezt hogyan kell lekönyvelni/hogyan állítsak ki erről számlát? Mekkora bevétel felett adóköteles az ember? Én úgy tudom hogy a kata-ban több tevékenységi körünk is lehet. Ez igaz? Egyelőre ennyi kérdés merült fel bennem. Remélem tudtok segíteni.
"Az első kérdésem az lenne, hogy mi lenne a legkedvezőbb adózási forma számomra ha heti kb 25 órát vállalnék 4000ft/óra áron?"
Ez nagyon olcsó, főleg, ha külföldieknek tartod. Ezek kizárólag online órák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!