Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozási tevékenysé...

Milyen vállalkozási tevékenységet ajánlotok végzettség nélkül? 3 milliós pályázatról van szó, de a munkavállalók bére,a bérleti díj nem elszámolható.

Figyelt kérdés
szept. 1. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

@10:10

Nehogy azt hidd már. Mikor legutóbb volt ilyen én akkori munkám miatt bele láttam ebbe.

Akkora tarhonyák jelentkeznek, és ha az ötletük nem összeférhetetlen a kiírási szabályokkal, akkor valahogy átrugdalják őket a programon és megkapják a pénzt.

Ismertem olyat is, aki ezzel csinált vállalkozást, és egyébként szerintem még működött volna is, ha nem lett volna a tag egy semmirekellő drogos lumpoló.

Jöttek neki a kliensek, akiket rendszeresen lekoptatott azzal hogy nincs szabad kapacitása, igazából csak drogos másnaposságában fetrengett otthon. Valahogy fenntartott a vállalkozást amíg muszáj volt a pályázat miatt, aztán eladott mindent, beszántott az egészet, és visszament alkalmazottként dolgozni.

szept. 17. 10:22
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Olyat, amihez meg tudod írni a pályázatot!

Vagy újabban bemondásra is odaadják a pénzt?

szept. 17. 13:50
 13/19 anonim válasza:
55%
Szia! Takarítás akár magánház esetleg lépcsőház..
okt. 1. 18:37
 14/19 anonim ***** válasza:

"Olyat, amihez meg tudod írni a pályázatot!

Vagy újabban bemondásra is odaadják a pénzt?"

Pályázatíró megcsinálja helyetted.

okt. 1. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

"Pályázatíró megcsinálja helyetted."

Hát, persze, egy vagyonért.

És még ötletet is ad, hogy mivel szeretnél foglalkozni...

🤣🤣🤣

okt. 1. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Tápbolt szerintem mehet, a környéket kell jól megválasztani. Kisebb kalandvágy esetén kisgép vagy bármiféle munkaeszköz kölcsönző. A nettó kuruzslások is jók, ha a gyomrodat nem bántja. Sőt, amúgy ténylegesen "önsegítést segítő" tevékenységek is léteznek, mondjuk rendszerint oda kell a tanfolyam: valós segítség valós tudást igényel. Cserébe tiszta játék és jó vélemények. De nem nehéz ötletelni azon se, hogy mit nem vállalnak szívesen emberek, iskolapélda a duguláselhárító meg a kártevőirtó. Előbbi esetében az egészségvédelemmel, kimondottan hibátlan, nem olcsó védőfelszereléssel, utóbbinál a veszély nullára szorításával, saját biztonságod bámulatos túlzásba vitelével oldhatod meg a "nem szeretem" oldal fontosabbik részét. Persze kártevőirtáshoz már kell ilyen-olyan papír, de nem is a legalacsonyabb belépési küszöbű tevékenységek fognak nagyobb valószínűséggel termőre fordulni relative kis konkurenciával. Ha tanfolyamba is fektetheted, és találtál értelmes árfekvésben tényleg jót, akkor indulhat onnan is a dolog, főleg ha van fejed hozzá, és ezt elbíráláskor is valószínűnek látják.
okt. 3. 06:41
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Tápbolt a hetediken? 😮🤣
okt. 3. 08:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Ott majd csak az öreg koca a malacokkal.
okt. 3. 11:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, milyen pályázatot adtál be, kérdező?
okt. 3. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!