Budapest 8. kerület kis Airbnb milyen profitra számíthatnék?
Figyelt kérdés
Lenne egy kis 22 nm-es garzon amit megcsinálnék Airbnb-nek a Mátyás tér környékén, milyen profittal számolhatok ha odaadnám egy ilyen cégnek hogy kezelje?
Tudom minden attól függ de egy körülbelüli számítás érdekelne.
Köszönöm.
aug. 29. 18:50
11/28 anonim válasza:
"Tudom hogy attól függ minden, egy átlagos általános közepes összegre lettem volna kiváncsi de mindegy."
Nincs olyan. Minden lakás egyedi. Vagy foglalnak bele vendégek, vagy nem.
12/28 anonim válasza:
A hely és a lakás mérete miatt 300-400 ezer Forintos haszonra számíthatsz, de csak akkor ha Te kezeled a lakást. Ha kiadod airbnb kezelö cégnek, akkor azok kb. 30 százalékot levesznek a bevételböl, de lehetséges, hogy még sem csökken annyival a bevételed, mert ők azért nagyon profin csinálják ezt. Amúgy meg éves átlagot érdemes nézni és nem havi átlagot, mert a kiemelt időszakokban magasabb árért tudod kiadni, emiatt vannak kevésbé jó és vannak nagyon jó hónapok.
13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak.
szept. 12. 11:06
14/28 anonim válasza:
Nekem átlagosan 280-300 ezret hoz egy hasonló.
Amúgy 3 lakással csinálom.
15/28 anonim válasza:
"Országosan is betiltaná az Airbnb-t Szentkirályi Alexandra, ha az igenek nyernek Terézvárosban"
17/28 anonim válasza:
A búvóhelynek kiadott lakás sokkal többet hoz Bp-en.
18/28 anonim válasza:
"Lenne egy kis 22 nm-es garzon amit megcsinálnék Airbnb-nek"
Akkor ez egy távoli vízió csak...
Ha jól sejtem, még a tulajdonodban sincs...
19/28 anonim válasza:
@18
Könnyen lehet, hogy még él a nagymama, de már kellően beteg, hogy tervezni lehessen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!