Wolt futárkodni mennyire éri meg? Mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék jövőre wolt futár lenni vagy foodora az mindegy. Mennyit lehet keresni vele ha minden héten 5x8 órát megyek? Motorral csinálnám 50es supermotoval. Ideális lenne nekem mert szeretek motorozni szóval a munkám része lenne az amit szeretek. És tényleg én választom ki melyik nap mennyit akarok menni? Pontosan, hogy működik az app? Mutatja merre vegyem fel a kaját és hova kell vinni és mit? Hogy tudom az adott nap befejezni a munkát mit kell nyomni? Mennyi a minimum amit teljesíteni kell?aug. 8. 23:38
1/2 anonim válasza:
A kérdéseidet ne itt tedd fel, hanem a facebookon, valamelyik futárcsoportban, ahol van 5-10e ember, akik vagy futárok vagy azok voltak. Ott kapsz válaszokat.
2/2 anonim válasza:
Annyi munkával kb minimál bér vagy alatta. Woltnál csak beállítod, hogy dolgozol és már kaphatod is a címeket. Foodoránál előre kell foglalnod. Ott nem biztos akkor dolgozol amikor akarsz, hanem amikor tudsz. Mielőtt elfogadod mutatja mit, honnan, hova viszel. És utána is mutatja neked az útvonalat. Woltnál átállítod az appba, hogy nem dolgozol. Foodoránál meg ha lejár a műszakod akkor automatikusan vége. Technikailag nincs minimum, mind a 2 cég cim bonuszt szokott adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!