Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan kell egy kis boltot...

Hogyan kell egy kis boltot (kb. 100-150m2) jól üzemeltetni?

Figyelt kérdés
Nyilván nem lehet versenyezni a multikkal, diszkontokkal és nem is cél. Viszont amit lehet, szeretnék kihozni belőle, ha már adódott egy ilyen lehetőség.

aug. 8. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Ügyesen, ügyesen.
aug. 8. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem úgy érdemes, hogy alulról indulsz. Először bolti eladó, kis vezető majd boltvezető, így megtanulod valójában mivel jár egy bolt, akarod e egyáltalán nagyban csinálni. Vakon beleugrani úgy, hogy semmit se tudsz szerintem nagyon veszélyes. Szerintem csak segítséggel érdemes belevágni, ha tőkéd megvan, alkalmazz tapasztalt munkatársat avagy tanácsadót, akinek fizetsz az indulásnál.
aug. 8. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Hát itt ahol lakom van egy kis bolt, ők arra alapozták a businesst, hogy a legközelebbi nagyobb szupermarket is elég messze van, szóval ha csak tej vagy kenyér kell, a környékbeliek inkább ide mennek le. Alapdolgokat árulnak, de azt mind pofátlanul drágán. Nagyon jól megy nekik.
aug. 8. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Falun lenne? Esetleg helyi termelői áruval kiegészíteni a kínálatot, amivel különlegessé teheted? Vagy postapartnerségi fiókot is üzemeltetni ott, így több lábon állna?
aug. 8. 10:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Alapvetően én arra mennék rá, hogy szűkebb kínálat mellett jó minőséget és relatív olcsóbb árakkal kínáljam a termékeket. (Nyilván tisztában vagyok vele, hogy a nagy multik elhalásszák pl. a nagybevásárlást). De a hely előnye a hatalmas átmenő forgalom,illetve kb. 2.000-2.500 fős lakosságú városrész.
aug. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!