Hogyan kell egy kis boltot (kb. 100-150m2) jól üzemeltetni?
Figyelt kérdés
Nyilván nem lehet versenyezni a multikkal, diszkontokkal és nem is cél. Viszont amit lehet, szeretnék kihozni belőle, ha már adódott egy ilyen lehetőség.aug. 8. 08:13
2/5 anonim válasza:
Szerintem úgy érdemes, hogy alulról indulsz. Először bolti eladó, kis vezető majd boltvezető, így megtanulod valójában mivel jár egy bolt, akarod e egyáltalán nagyban csinálni. Vakon beleugrani úgy, hogy semmit se tudsz szerintem nagyon veszélyes. Szerintem csak segítséggel érdemes belevágni, ha tőkéd megvan, alkalmazz tapasztalt munkatársat avagy tanácsadót, akinek fizetsz az indulásnál.
3/5 anonim válasza:
Hát itt ahol lakom van egy kis bolt, ők arra alapozták a businesst, hogy a legközelebbi nagyobb szupermarket is elég messze van, szóval ha csak tej vagy kenyér kell, a környékbeliek inkább ide mennek le. Alapdolgokat árulnak, de azt mind pofátlanul drágán. Nagyon jól megy nekik.
4/5 anonim válasza:
Falun lenne? Esetleg helyi termelői áruval kiegészíteni a kínálatot, amivel különlegessé teheted? Vagy postapartnerségi fiókot is üzemeltetni ott, így több lábon állna?
5/5 A kérdező kommentje:
Alapvetően én arra mennék rá, hogy szűkebb kínálat mellett jó minőséget és relatív olcsóbb árakkal kínáljam a termékeket. (Nyilván tisztában vagyok vele, hogy a nagy multik elhalásszák pl. a nagybevásárlást). De a hely előnye a hatalmas átmenő forgalom,illetve kb. 2.000-2.500 fős lakosságú városrész.
aug. 8. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!