Szeretnék a jövőben majd egy foodtruckot egy bisztrót nyitni vagy egy bárt mik kellenek hozzá és milyen emberek gépek és berendezések eszközök?
Milyen emberek?
Legyen normális és képes legyen ellátni a feladatát.
A berendezés is függ, hogy mi lenne a kínálat. Ha pl. csak szendvicseket akarsz eladni fölösleges lehet egy olajsütő, míg egy hamburgeres helynél nem úszod meg, hisz a hamburger mellé alap a sült krumpli.
Ja és persze egy csomó engedély.
Rengeteg meló, ezt neked kell belefektetned, senki sem fogja helyetted megcsinálni. Rengeteg pénz kell hozzá, alaptőke. Üzleti terv. Marketing ötletek, némi pénzügyi ismeret, egy jó könyvelő, aki segít az adózásban, a munkaerő bejelentésében stb. Szakértelem, hogy milyen berendezések kellenek, milyen hozzávalók stb. Munkajogi ismeret, mert egy munkavállalót nem lehet "csak úgy" kirúgni. Vezetői készségek, hogy irányítani tudd az alkalmazottaidat, illetve megtartani, hogy ne mondjanak fel 1 hónap után.
A legjobb az lenne, ha először elmennél dolgozni egy hasonló helyre, tapasztalatot szerezni, tanulni. Kérlek ne vágj bele 0 tudással, mert a kérdésed sajnos ezt tükrözi. A magyar vállalkozások nagy része csődbe megy, mert nem gondolkodtak előre, nem volt üzleti terv, nem volt elég tőke, vagy bejön egy ilyen covid cirkusz, nem lesz hónapokig bevételed, és megszívod, mint a torkosborz.
Nem fogsz te nyitni a fentiek közül semmit, komám!
Olcsóbb lesz, ha néha elmész hamburgerezni, néha meg egy bárba lazítani! Sokkal olcsóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!