Megéri klímásnak tanulni?
Nemrég azt hallottam, hogy túl sok klima szerelő vállakozó lett, mert viszonylag egyszerű, könnyű munka amivel nagyon sok pénzt lehetett keresni. Így elvetetten az ötletet. Viszont most azt olvasbi kb mindenhol, hogy a meleg miatt nagyon sokan akarnak klímát beszereltetni. Ezeket ugya majd karban is kell tartani, amivel szintén nagyon jó pénzt lehet keresni. Egerben jelenleg a klíma tisztítás 20 ezer. És ez fél-1 óra munka.
Szerintetek megéri klímásnak tanulni?
Megéri, ne hallgass másra. Mondjuk ne a pénz motiváljon, mert nem egyszerű munka.
Én most akartam beszereltetni, kértem egy árajánlatot, legolcsóbb klíma 200e + 60e a beszerelés. Legközelebbi szabad időpont szeptember vége, úgy, hogy heti 6 napot melóznak folyamatosan szabadság nélkül.
Persze, hogy megéri.
Más kérdés, hogy nem a lakossági split telepítés a jó buli, hanem az ipari gépek, és a ipari/lakossági hőszivattyúk.
Ja, ja mert ha nem vagy lusta felszerelhetsz egy klímát és még gázt is kapsz hogy fel tudd tölteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!