Melyik vállalkozásba lenne érdemesebb belekezdeni?
Üdvözletem.
Nemrég elhunyt egy családtagom, aki elég pénzes volt, így maradt nekem is egy kis lóvé. Arra gondoltam, hogy így végre bele tudnék kezdeni egy vállalkozásba. Melyik legyen a három közül?
"Nemrég elhunyt egy családtagom, aki elég pénzes volt, így maradt nekem is egy kis lóvé."
Ritka gusztustalan mondat! Ha neked ilyen az életfelfogásod, akkor nagyot fogsz bukni bármilyen vállalkozással, úgyhogy tök mibe kezdesz, bukta lesz!
3, garantálom többre vittem az életben mint te, logisztikai mérnök vagyok, havi majdnem egymilliót keresek bruttóban, de attól még tolathatod a ChatGPT-S beszólásaidat.
4, kávét vagy teát főzzek a könycseppeidből?
Ha logisztikai mérnök lennél, nem tennél fel hülye kérdéseket, hanem felnyitnád a laptopot és rászánnád azt a másfél, két órát és az összes verziót végigszámolnád excel táblában és az eredmény ismeretében meghoznád a döntésedet.
Megcsinálhatom én is helyetted, de ingyen nem dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!