Anonymuspro99 kérdése:
Hogyan nyissak egy magán vállalkozást?
Figyelt kérdés
Üdv, a jövőben mindenkép ki szeretnék szabadulni a beosztott pozibol . És az a kérdésem hogyan lehet el indítani egy vállalkozást? Milyen hivatalos lépései vannak? És milyen gyakorlati? +- hogyan döntsem el hogy mivel foglalkozon?2024. jún. 20. 22:37
1/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, vállalkozni mindig olyan területen kell, amihez (nagyon) értesz.
A könyvelőd segít a vállalkozás elindításában, s megválaszolja a kérdéseidet.
Egyébként minden online történik, ügyfélkapun keresztül, nem kell hivatalokat járni emiatt.
2/6 anonim válasza:
Hogyan döntsem el, hogy mivel foglalkozzon?
Hát, célszerű azzal, amihez értesz, amit szívesen csinálnál és amit tudsz versenyképes módon csinálni. Ezt viszont nem tudjuk helyetted.
Egyébként ha ennyire nem vagy képben, akkor nulladik lépésként keress meg egy könyvelőt (miután megálmodtad a tevékenységedet).
3/6 anonim válasza:
Anno Bill Gates is itt kérdezte meg, hogy milyen vállalkozást indítson, mert már nem akart többet a mekiben krumplit sütni. Én írtam neki, hogy csináljon egy operációs rendszert. Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy a péniszéről fogja elnevezni a céget...🙄
4/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat, ezen felül ti milyen tapasztalattal tudtok szolgálni egy magán válalkozásban . Amire gondolok azaz hogy ugyan úgy jobb dolgozni egy sablon válalkozasban (pl kis bolt üzemeltetése, vagy egy fodrász szalon) mint munkavállaló ként ?
2024. jún. 21. 13:26
5/6 anonim válasza:
Keress egy könyvelőt és ő elmond mindent.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenki azt írja keress egy könyvelőt.. de miért kell könyvelő egy ilyen kérdéshez
"(pl kis bolt üzemeltetése, vagy egy fodrász szalon) mint munkavállaló ként ?"
2024. jún. 21. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!