Egy ilyen kertmozi projekt titeket személyesen vonzana, látogatnátok, illetve legális lenne a kivitelezésem?
Van nálunk egy kertmozi, 100 méterre az erdőn. Már vagy 20 éve nem üzemel, és az épületbe réges-régen betörtek. Egy blogon, ami kínai cuccokat reklámoz, állandóan projektorokat látok, és arra gondoltam, hogy ezt a kertmozit egy kicsit rendbe kéne hozni, és hirdetném, hogy lehet ingyenesen jönni. Úgyis mindjárt nyár, rengetegen érkeznek a településre. A vetítésre használt fal össze van firkálva, és az alján omlik a vakolat. Nyilván nem javítanám ki pöpecre, hanem csak lefesteném, kb. a 80%-a jó állapotú.
A filmekért gondolom kell jogdíjat fizetni, engedélyek, stb., de azt kitiltja meg, hogy én a netflix-et kivetítőn nézzem? És azt ki tiltja meg, hogy én kiplakátoljam, hogy ekkor és akkor nézni fogok egy adott filmet. Csak projektor kéne, és hangfal. Legrosszabb esetben is nézném egyedül, idővel biztosan csatlakoznának. A kertmozi egyébként önkormányzati terület, de a polgármester nem kötekedős, ő is engedély nélküli közösségi munkával kezdte a kampányolását (lenyírta a füvet mindenhol az önkénteseivel).
"Van nálunk egy kertmozi, 100 méterre az erdőn. Már vagy 20 éve nem üzemel, és az épületbe réges-régen betörtek."
A földön feküdnének az emberek? Vagy mindenki hozna magával füves cigit és kempingszéket?
Vagy mi a búbánat a homályos elképzelésed ezzel az egésszel?
Mi a célod az emberek összeterelésével más valaki ingatlanába engedély nélkül? Ezt úgy hívják birtokháborítás.
"Egy ilyen kertmozi projekt titeket személyesen vonzana...?"
Segítsetek, csak én hiányolom ebből a projektet?
Önkormányzati terület. És amúgy vannak betonszékek. Nem túl jó állapotú, de némelyik egész használható.
Csövesek nincsenek, húgyszag sincs, gaz se, lépcső vezet odáig.
"És azt ki tiltja meg, hogy én kiplakátoljam, hogy ekkor és akkor nézni fogok egy adott filmet."
Az önkormányzat esetleg? Gondolom közterületen szeretnél plakátolni.
"Csak projektor kéne, és hangfal."
Azt gondolom viszel. Meg áramot is.
Ahhoz, hogy rendezvényt tartsál, meg csak alig néhány hatóságtól kell engedély: önkormányzat, tűzoltóság, rendőrség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!